418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #374451 Ezt nem értem. Az RNG dönti el, hogy eltalálod és átütöd-e. Erre gondolsz script alatt? Honnan jön ez az 50%? -
Plata #374450 Szerintem nem tier limites mert Is7 és T110E4-el is láttam már,na meg T49-el is látom T10 csatában.
De Skoda T40 is röhögve keresztül hugyozza. -
Kb. mint egy furnérlemezzel körbedobozolt löveg, lánctalpakon, jó motorral. Persze ha azokat a tiereket nézzük, amikben harcolnia kell. -
Plata #374448 Nekem saját script-em van,én magam.
Nekem ez egy játék,szórakozásból játszom,és ha úgy támad kedvem akkor én szimplán el ökörködök az ellenséggel.
Sőt ha olyan kedvem van akkor rallyzok M41-el vagy t50-el vagy egyéb tankkal,vagy olyat játszom hogy meddig birom ki élve az ellenség bázisán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 09:17:01 -
Plata #374447 Jah még annyit tennék hozzá hogy a he lőszerre kurva érzékeny szerintem,ha oldalba vagy hátba tudod lőni he lőszerrel eldurran az agya.
T49 152 milise 800-1100 közt belevág oldalról,de szemből is eltudja durrantani.
CDC meg panther 8.8 nagyon jó célpont He ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 09:12:37 -
Plata #374446 Nagyon papír,nekem nincs meg mert nem tetszik a papírsága,de tudom hogy T6 tankkal is kilőhető,T7 scout már megeszi,T8 troll ágyúval meg körberöhögi.És találkoztam én már vele Is7-el is,annak meg nem ellenfél. -
A minap itt volt kőrùnkben a mester:-)
Ha jol emlèkszem Ő nem hasznàl prèmet,goldammót se spammel,ès prèmtamkot meg elvből nem vesz.
Most nem tudom megnèzni,de van vagy 3800wn8 a.
Ilyenkor mi van?? Hol a script? -
aknakukac96 #374444 Sziasztok!
A tesztszerón nyomtan egy párat a CDC-vel és igen tetszett. Most pont le van árazva, szerintetek a live szerveren mennyire lenne eltérő élmény játszani a tesztszerverhez képest?
-
JagFater #374443 Teged benava tett egy script?
Tegyuk fel, van ilyen script.
Te az elso utadba kerulo scriptnel elbuktal. Bena lettel.
Kifogott rajtad egy scriptecske.
Egy kis program kicsinalt.
Erted, beirtak par sor hablaty dumat es teged hazavagtak.
Ez mi?
Nem tudsz ezen felulemelkedni?
Ennyire eletkeptelen vagy?
Nembaj, hulljon csak a fergese.
-
Kotomicuki #374442 Majd, ha téged is bénává tesz, akkor te is megtudod mi az a script!
-
-
yossarianHUN #374440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #374439 Script a béna játékosok mentsvára.
-
Lokker #374438 Mi az a script? -
Kotomicuki #374437 Viszont, ha azt számítod, hogy a script max 50% találati arányt enged meg, akkor a jó rof-jába beleférhet sok találat is - a HE lőszere meg úgy-ahogy alkalmas a zsengébb célpontok/oldalak-hátak ellen.
Az E-25-nek sem jobb az átütése és ha a szűkülésre vársz vele, akkor annak sem sokkal jobb a rof-ja/dps-e, vagy a találati aránya...
Leárazva jó vétel a SU-122-44!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.06. 22:17:38 -
Userx2 #374436 Bezony. Lehet, hogy goldnúb lettem. Uff. Nem is értem, akkor miért buffolják. -
Plata #374435 Gold?
Ne nézz már hülyének hogy ehhez az ágyúhoz goldot használjak.
-
Userx2 #374434 Ismerem a tankot. 250 csatám van vele. 132 pen igényli a goldhasználatot. Keresete elég jó, MM függő. -
András77 #374433 Szerintem reménytelen, bár mintha kicsit értelmesebb droidokat vettek volna fel, komolyan, egész emberszabású válaszokat adnak mostanában és segítőkészek. A baj az, hogy kitolt, de ha megkérdezik, akkor hazudik valamit, hogy hibás volt a billentyűzete, de szerintem odáig el sem jut a történet. Maximum ránéznek, hogy szándékosan sebezted 4x, szevasz.
Valahol állítólag benne van az EULA-ban, hogy tilos csapattársat direkt sebezni és nincs olyan megengedés, hogy de ha ő kitol a bokorból, akkor szabad. Azért van a kiváló (lol) ingame riportolási rendszer, ezt fogják válaszolni.
Annyit tudsz tenni, hogy kérjél bant a mocsadékra, aki kinyomott a bokorból, persze rajtad nem segít, de legalább a lelki nyugalmadon igen. Legalább megkérted, hátha bannolják őt is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 21:43:35 -
Plata #374432 Jah hát vannak ilyenek. -
kisbesi #374431 Nem, nem érdemlem meg, mert ha egy autista majom tol ki direkt + plusz nem is enged vissza, amikor írom neki, hogy engedjen, akkor inkább belé lövök, hátha elindul hátra. De nem... 3*-ra se engedett vissza, hát kilőttem. -
Plata #374430 Ha téged lő ki csapattárs nem kapsz bannt,max ha te lőtted ki a csapattársaidat bekékültél és úgy lőttek ki,de ha csapat gyilkos vagy megérdemled. -
Plata #374429 Nézd ezeket ma mentem vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem akarom rád dumálni a tankot,de jó kis med,50-el is tud repeszteni,az ágyúja nagyon jó tud lenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.06. 21:16:36 -
kisbesi #374428 Kilőtt csapattárs... -
Plata #374427 Miért bannoltak?
-
kisbesi #374426 Hol lehet "fellebbezni" ban miatt? -
Userx2 #374425 99-165 -
Plata #374424 Nekem 165-öt ír garázsban. -
walert #374423 Super Pershing kiváló kredit farmer és tierlimites, azaz T10-est nem látsz. Az elég jó és élvezetes is, amellett hogy olcsó. A T 34 keres a legjobban, csak valamivel drágább és nem limites. Elég élvezhetetlen vele a játék, de ha 4-et belősz vele prém fiókkal nettó 60k kredit garantált, normállal meg a háromnegyede kb.
A többi élvezetes lehet, de nem keres valami jól, de el lehet velök szórakozni. -
Userx2 #374422 Kicsit túlzol. Csak 132 mm az átütése. Buff után lesz 145. T8-ban mentem vele mínuszos kört is. -
András77 #374421 Egyébként én ezen az álcahálón gondolkodom több tanknál is, mert való igaz, hogy nagyon komolyan megdobja a mozdulatlan tank kamo értéket, de lövés után annyira visszaesik a tank kamo értéke, hogy azon csak minimálisat tud javítani (alacsony alap).
Lőni meg csak kéne, de utána meg csak pár m-t jelent az álca háló, magyarra lefordítva nagyon hasznos passzív spotra (LT 14, LT 15 küldetések !) de egy TD-n, aminek fontos lőnie?
Konrétan, nézzük a charioteert, 50% kamo skill + bia mellett: mozdulatlan: 25.71, lövés után leesik 6.12-re ! Ezek a kamo értékei, ezeket szépen megdobja a kamo háló, de csak a mozdulatlan esetben, 40.71 és 9.69.
A bokor hatással most nem hülyítem a számítást, azt úgyse lehet pontosan kiszámolni, hogy éppen mennyire fed a bokor. Legyen az ellenfél egy viszonylag gyengébb spotter tank, t37 amin csak bino javítja a látást. Tehát ez egy nem éppen kigyúrt spotter, de mondjuk legyen átlagos siema 100%-os parancsnokkal, nulla skillel, de binoval, befeszült a spotter bokorba és a charioteer nyílt terepen van (tudom, nem tipikus, bokor mögött van általában, de a számolásnál csak a változás mértéke az érdekes).
Szóval a t37 így fog spotolni egy háló nélküli charioteer-t:
áll a charioteer: 370m lövés után: 445m (ergo a max spotter távolságon)
Na most dobjuk fel a kamo hálót a charioteer-e, minden más marad, ahogy volt:
áll: 305m lő a charioteer: 439m
Ha áll a charioteer, akkor szépen javít a háló, de lövés után? Nyer vele az ember 11m-t. Most komolyan? Lőnie pedig kell, nincs mese.
Ráadásul ez egy kifejezetten gyenge spotter ellenfél, a komolyabb light tankok lövés után hálóval is felpsotolják 445m-en, persze nyílt terepről beszélek, de a hatás mértéke a lényeg.
Nem tudom, de nem bírom magam meggyőzni, hogy spotter light tankon kívül bármire is tényleg használható a kamo háló, mert muszáj lőni és akkor visszaesik a kamo érték nagyon durván.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 19:57:35 -
Plata #374420 Kösz,jó ötlet. 
Az alját nem is néztem.
-
András77 #374419 Miért nem nézed meg a wot wiki-t először, sokan olvassák és nem hülyék szerkesztik, ha lenne is kétség. A tank leírása részletes.
Charioteer wot wiki
Én látótáv fetisiszta vagyok, főleg egy papír tankkal távolsági harcot folytatok és a 380-500m sávban próbálom tartani. Emiatt én binot raknék rá, a wot wiki mást javasol (ventit vagy optikát), mert aki írta agresszívebb harcmodorban használta.
A binot azért érdemes elsőnek kipróbálni, mert ha nem tetszik ingyen leveheted és kicserélheted, a ventit vagy optikát nem. Olvasd el a leírást, elmondja aki írta, hogy mit és miért rakna rá, azt meg nagyjából tudod, hogy mennyire vagy agresszív.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 19:21:33 -
András77 #374418 Ha mindenképpen most akarsz venni, egy tankot kezdek jobban tisztelni a t54 protot. Nem sok tank van, amit a skoda t50 nem tud megbízhatóan sebezni autoaim-el (nem aimbot, a mod fetisisztáknak üzenem, hanem a gyári autoaim), de ez az. Most már nem is próbálkozom a gyári autoaim-el és csak kézzel célozni rá, ha a frontja látható. Sőt, még ha kézzel célzok, akkor is el kell találjam, azaz kell RNG hozzá.
Nem lehet vele olyan jól tornyozni, mint egy type59-el, de a teste erősebb és pl a sok aimbot-os sz.rzsák mind lepattog a frontjáról (a skodának nagyon durván jó ágyúja van csak viszonyításnak mondom, szóval az aimbotos siemka megizzad mire lőhető pontot talál a frontján).
A mostani kínálatból én ezt választanám, de ez az én véleményem. A 183 pen nekem elég, a 0.36 szintén. A kínai medekkel megtanultam, mit jelent gun dep nélkül játszani.
Ha lett volna több pénzem, akkor a rudy helyett ezt vettem volna meg, de kellett a prém nap is, meg a rudy 0 skilles legénységes, meg a rudy szintén egy kiváló tank, úgyhogy amellett döntöttem, de a t54 protórol nem tettem le végleg. Ráaásul mindhárom tier10 orosz med kiváló és érdemes azokat kihúzni és támogatni prém tankkal.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 19:16:03 -
Plata #374417 Valaki aki ért is hozzá adjon már tanácsot,mi a rák faszát tegyek Charioteer-re?
Gondoltam töltésgyorsító meg camo alap,mert az alap camo az egy kalap fos.
De mit érdemes harmadiknak rakni?
Istenverte challengeren töltésgyorsító kukker és camo volt,mert az vaksi is mint állat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.06. 19:00:59 -
Plata #374416 Viccelsz?
Az egy állat.
T6 tank de t8-ban is tud sebezni.Bár oda ritkán kerül,kicsit papír a tank,de ha sarok mögül genyózva lődözöl,vagy fedezékből szét szed bármit.
Alap lőszer 165-ös pennel rendelkezik és 165-275 sebzéssel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.06. 18:59:08 -
András77 #374415 User error ha azt a páncélzatot nem tudod kihasználni, mert ez a páncél brutális, fenomenális (orr scrap, side scrap, kis gyenge pontok stb, amit akarsz, heat-et megzabálja). Megszámolni nem tudom, hányszor csináltam már meg vele az összesített 8e értéket (felfogott sebzés + kiosztott + vesztett életerő), csak azt még sok tier8 nehéz tankkal is kegyetlen nehéz összehozni, így kell nézni ezt.
Ha meg a 250-es apcr arany átütés nem elég, akkor semmi sem. Nem kell mindenre aranyat lőni, de nem kell nagyon spórolni vele, mert a játék egyik (ha nem a) legjobb kredit termelő tankja, simán pluszban maradsz, arról nem is beszélve, ha kiszedted az ellenfelet és tovább mész, akkor még tovább növeled a bevételedet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 18:55:47 -
András77 #374414 Ha lesz még eladó, akkor neked egy is 3a kéne inkább ezek alapján, a szokásos trollos g.ci is3 test kemény átütéssel a 390-es alfával, amit mindenki megérez. Állítólag nagyon jól hoz. Annyi, hogy nincs benne töltő, de az az igazság, hogy a töltőnek van maximum 4 értelmes skillje, sőt a kamo már nem is biztos, hogy "értelmes", úgyhogy inkább csak 3, nem nagy baj, ha lemarad. Kivéve az IS7, ott az egyik töltőnek van látásjavítása, de hát ennyi a kellemetlenség összesen. Csak nincs leárazva, de egyébként az általad felsorolt tankok mindegyike szenved valamitől, nem fogsz kapni kompromisszum mentes tankot, az IS3a nekem nagyon annak tűnik a sima is3 alapján.
Én mostanában kezdem megkedvelni az Fv4202-t. Nagyon jót tett neki az ágyú buff, csak sajnos nem hozza jól a kreditet, de szórakoztatóbb menni vele (mert bármi jön, tudom sebezni még a maus-t is) és aranyat komolyan nem emlékszem, hogy mikor lőttem vele utoljára, mert annyira pontos teljes becálzásnál, hogy egyszerűen nem igényli. Mindig van gyenge pont, amit lőjek és általában az arannyal se lennék előrébb, ahhoz kicsi az alfa, érdemesebb a normál lőszerrel próbálni a gyenge pontot.
ELmondom, hogy mi van. Persze, lassú, de jól gyorsul (ez fontos lesz). Odamegyek a dombos részre, ami mindenhol van és szó szerint sz.rrá szívatom az ellenséget. Nem egyszer, nem párszor, hanem mindig. Ez a gun dep és célzás idő/pontosság, elég kidugnom a tornyát és már lőhetek is és már nem vagyok sehol, mire az ellenfél feleszmélt vagy még mindig céloz. Ezért fontos a jó gyorsulás, dombharcnál nagyon jelentős.
A 390m látótávot sem becsülném le, skillel binoval bőven 500m fölé vihető, tehát magányos is3, viszlát. Legénysége kompatibilis a tier10-el.
A tornyát belövik, de ha kicsit hátra tudod dönteni és úgy kitolni (ezt nagyon be kell gyakorolni, hogy csak a tetejét mutasd, 1cm-el se többet, mint kell és akkor tud pattintani, sokat kell gyakorolni). A teste gyenge, de jól döntött, ha riszálod akkor tud pattintani. A páncélban azonban nem lehet bízni összeségében, ezért kell dombharcolni és kihasználni a jó gyorsulást, gun depet és a tier8 egyik legjobb ágyúját. Ha nem látnak csak pillanatokra, akkor megsz.vták, hiába tudnának belőni.
Csak ez a kredit szorzó ne lenne, meg a drága lőszer... Emiatt nem tudom jó szívvel ajánlani.
A 175 penes retteneteket én szívből utálom, nem érdekel, hogy mit tudnak arany lőszerrel. Az az ágyú egy förtelem. Az SP ágyúja azokhoz képest lézerszike, az fv meg nem is tudom mi, rakéta tudomány. -
zsupeti #374413 Szerintem fals ott kipróbálni bármit is.Max hogy megy,meg milyen szépen lő,plusz hogy forog a torony.
Miután megvettem az Is-t,mondom kipróbálom az Sp-t mert az volt a második kiszemelt tank.Full kilencbe dobott állandóan és ott meg 1 perc és rotty lett a vége.Volt h még lőni sem tudtam.
1 másodpercig nem éreztem a varázs páncélt.
-
András77 #374412 Én még jó régen, de a lengyel sztár játékost kérdeztem meg, amikor T25-el játszott ellenem és kib.szott ügyesen tolta, igaz nem sajnálta az aranyat.
Rammer, egld és venti, a game chat-ben kérdeztem és valaki más javasolta, hogy venti helyett lehet bino is, ha nem vagyok annyira agresszív játékos és nekem ez jött be.
Meg a másik dolog, hogy vegyél 100 oktános benzint, féláron van most. Javít a forduláson meg a torony forgatásán is, ami két nagy gyengéje (meg persze gyorsabb kicsit a tank, az is előny).
Érdemes kipróbálni pár csata erejéig, ha csak 1 plusz lövésed lesz miatta csatánként, már bőven megérte a 2,5e kreditet, nagyon jól hozza a kreditet a tank.
Egyszóval én rammer, egld meg binoval használom és veszek előre jó sok 100-as benyát is hozzá.
Nekem bejött, eddig 820 az átlagsebzésem vele, de romlik, mert volt 900 körül is, csak sajnos a rengeteg OIExp meg OI miatt, de az ONI sem olyan tank, amit sűrűn lehet vele sebezni, de azzal szerencsére ritkábban futok össze. (csak viszonyításnak a lengyel gyerek 1143
átlagsebzést tud vele, igaz több arannyal, de akkor is durva ez).
A bino-t lehet, hogy sokan vitatják, de ami mellette szól, hogy pocsék a látótávja ugyan, de a bino feljavítja 400m + skillek értékre, nekem most 431m-re lát el a tank, ha bekapcsolom a binot, ami azért tier5-ben használható érték (bár, a kiba oi-knak jobb az alap látótávjal természetesen, igaz jobb a kamo értékem, de akkor is nehéz ellenük játszani a T-25-el). Jó a gun dep, tehát ez adja, hogy domb harczos tank. Domb mögé beállva még spotolni is tudok így. Optikát semmiképpen ne tegyél rá, az alig használ valamit ilyen alacsony alap látótávnál, akkor már inkább a venti, ha nem tetszik a bino.
Egy dolgot tanulj meg vele, nincs kapáslövés. Az ágyú nagyon szór, pontatlan még EGDL és a két legénységi skill mellett is. Ez még becélzás mellett is így van, ezért inkább közepes távolságokból számíthatsz találatra és ott tudod kihasználni az egyébként jó DPM-t és elfogadható átütést. Próbálok vele olyan sávban mozogni, ami nincs túl messze az ellenségtől az ágyúja miatt, de a bino-val még tudok spotolni, tehát olyan 380-415m és a kamoja elfogadható, inkább a jobbak között van (kb mint az m4 sherman), tehát skilles legénységnél nem fognak állandóan spotolni.