banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Kár, hogy prém tank nem indulhat az xp versenyen , taroltál volna ezzel.

Egyébként prémes eredmény? Csak azért kérdezem, ha prém nélküli, akkor szép, ha prémes, akkor se kevés, de azért akkor a t14 ezek szerint nem hoz nagyon jól.

Most toltam egy kört a Matilda IV-el, Experience received: 2 162 (x2 for the first victory each day), Credits earned: 35 351 (fine for damage caused to allies: 193),Battle achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "I Class", 1517 sebzésre és 485 asszisztra adta ez. Ez nettó 34e kredit volt. Prémmel bruttó 53e és nettó 52e. Nem is mondanám kiemelkedő körnek (nem ászos), csak simán erősnek. Mondjuk hp-t minimálisat vesztettem, pedig közelharcoltam, csak ugye jó a játék egyik legjobb gun depje, meg a torony tud pattintani is. Mondjuk ha prém nélkül toltál nettó 50e-t, az már igen szép eredmény, csak nem lehet eldönteni a számok alapján, hogy prémes eredmény vagy nem.

Kár, hogy már nem lehet megvenni ezt a T14-t, mert van 2 amcsi tier10 nehezem, meg a t29-et szívesen visszavenném, ha valahonnan legénységet tudnék rá szerezni (jó lenne a tavalyi winter módhoz hasonló valami). Jó lenne legénységet húzni.

Én egyébként totál nem értem ezeket. Addig okés, hogy kiirtják az mm kedvezményes tankokat, de miért nem lehet visszahozni mondjuk verzió2 néven ugyanazt a tankot, mondjuk a t1 heavy stock ágyújával némi pontosság és célzás idő buffal. OP semmiképpen nem lenne a 101 átütéssel (bár kicsit megemelhetnék ezt is, mondjuk 110-re), de azért nem letolt gatyával várná a tier7-t.

A tank modell kész van, maximum egy más kinézetű csövet kéne ráheggeszteni, adni neki valami fantázia nevet és újra visszakerülhetne, mint megvásárolható tank. Pofon egyszerű dolog lenne, mégsem csinálják.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.23. 00:51:10