418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stalkeer
    Sziasztok,akinek megvan légyszíves írja már meg,hogy a Skoda T 40-et érdemes így akciósan megvenni?
  • Angelus1991ster
    Lenni 0.9.15-ös tesztszerver, hol te kipróbálni kiszemelt igaz kommunista és gaz imerialista-kapitalista tankokat.
    Utánna te menni szibériai WoT továbbképző rekreációs tanfolyamra.
  • Sunsetjoy
    FV lassú, hogy odaérjen, cdc papír, hogy bírjon lövést. A t54-et ajánlják páran, a t34-3 nyögős med...
  • xotyi
    Ember mit akarsz még? Meg ne vegyük a tankot helyetted,vagy mi? Leírták már páran hogy T54.mod1, IS6, Pz 58 Mutz(jelenleg nem kapható) CDC(nem bírja az ütéseket) FCM 50t(az csak a kis kaliberű ágyúktól véd) STA2 (átütés buff után lehet érdekes,bár papír) és kb ennyi, kaptál válaszokat onnantól meg egy minimális kis erőt kéne magadon venni és utánuk keresni,nem írtad hogy milyen stílusú játékos vagy, és hogy mikkel megy jól érzésed szerint,így meg elég könnyen mellé lehet lőni és utána meg jönne a sírás hogy félrevezettünk.
  • zsupeti
    Csata végén szánj rá egy kis időt,az általad kiszemelt tankok stat bogarászására.
    Xy játékos hogy játszott vele akkor,milyen a global statja.

Amúgy milyen játékstílust szeretsz?Ht,mt,lt?

Pár hete én is épp így érdeklődtem,aztán elkezdtem jobban figyelni őket a csatában,és az IS-6 ra esett a választás.
    Amúgy is jól jött,mert épp a ru ht ágat húzom.Régen is,most is jó az az ág.

• Gabhess
    na ezért jár ide csak sírni mindenki mert amikor segítség kellene szartok rájuk
  • xotyi
    Ha azt akarod,hogy bírja a pofonokat akkor a CDC-t felejtsd el, őfelsége azonnal büntet minden hibát:D
  • Gabhess
    legalább a sajtát t8 ban átüssön, néhány pofont kibírjon, és ha lehet oda is érjen a csatába. scout és td nem kell. Heavyből 112 vagy is-6, medből t34-3, t54, cdc, sta2, fv4202. ezek közül szeretnék 1 et de nem tudom melyiket.
  • xotyi
    Nekem is ez a nyűgöm, bár most a IS2 prémen is elgondolkodtam:D
  • joe662
    Az,hogy T8 nem elég?
  • yossarianHUN
    És mik az elképzelések?
  • Gabhess
    prémet keresek t8 ban
  • yossarianHUN
    Szép és jó, csak épp nem lehet kapni :P Különben már nálam is rég a garázsban csücsülne.
  • Gabhess
    az melyik nem találom így rövidítve
  • Angelus1991ster
    Pz. T-25 német tier 5-ös med.-en 3. felszerelésnek mit használtok?
  • xotyi
    Mutz, azt kell hogy mondjam mindene megvan ami jelenleg kell a játékba, tűrhető látótáv, kellemes sebesség, némi páncél, csőlehajlás, 212 pen és még a marker a feje fölött is magasabban van mint a többi tanknak amivel olyan hülyéket tudsz beszívatni ha bokorban állsz mint Én:D
  • xotyi
    A type 64-et én személy szerint ajánlom, jó kis fun tank jó camoval , nagy roffal, írdatlan sebességgel, ellenben éetelmetlenül kevés a lőszere és törékeny és kicsi a penje alapból, de én nagyon megszerettem,pedig nem vagyok jó light játékos:)
  • Nirz
    Túl magas tier :DDD
  • brasco84
    thanks captain
  • brasco84
    megtörtént, de nem szeretném a közeljövőben mástól is ezt látni
  • Pares
    Beállításokban...
  • Plata
    Ignorálod?
  • brasco84
    hogy lehet ezt a kibaszott csetet kikapcsolni? most lett elegem hogy a fogyatéko 9 éves nettó 5 percig bazmeg pingelte a térképet elmebteg módon
  • Userx2
    Én meg ezt: 10 -essel meg van egy kemény 41 % wr-em. Prémiummal...
  • Plata
    Nah nézd én ezt rohangálás közben lőttem.
  • zsupeti
    Utolsó szösszenet,mert csak így kerek a történet.

Esetek többségében azonnal gold lőszerrel fognak lőni még a 9es tankok is,mert pattintós a kicsike.Persze aki tudja a gyenge pontját annak nem ellenfél.
    Vezető és az ammo érzékeny.Ritka az a csata,amelyikben e kettő közül ne sérülne meg valamelyik.
  • M0RN1NGST4R
    nálam pont fordított volt a helyzet és az E-25-öt szoktam meg nehezebben. a dologhoz hozzátartozik, hogy mikor a su-t vettem, akkor előtte baromi sokat játszottam közepes tankokkal és lényegében a SU-t is annak használtam. Az volt a legjobb, mikor jöttek rám mert ugye nincs tornya, hogy majd köröznek a tank körül, de nem ment 42°/s ugyebár... Az IM-ekbe is mindig ezt vittem, amikor a saját HP-d x szeresét kellett meglőni.

Az E-25-öt az utolsó pillanatban vettem meg, akkor meg ugye éppen el voltunk látva városi csőpályák sokaságával így nehezen szoktam meg.
  • Pares
    Hát azt azért nagyon nem mondanám, hogy az E25 mérföldekkel jobb nála. Jó legénység kell a SU-ba, BiA-val, Ventivel, töltésgyorsítóval, ezek nélkül tényleg szenvedés, a 0 ágyúsüllyedést és ágyúkitéríthetőséget kell főleg megszokni, de ha sikerül, utána a 7-8-asok többsége ellen nagyon brutális. Nyilván nem mindig lehet kihasználni a DPM-et, de az nem igaz, hogy nem lehet kihasználni. Ahogy Te is írtad, nem sniperkedős TD, hanem közelharci, amihez nem kell nagy látótáv és pontosság, a mobilitása pedig nagyon jó. Oldalba, hátba kell támadni, kb. mint a könnyű tankokkal, második vonalból, amikor nem figyelnek rád. Én úgy vettem észre, hogy egy 400hp-s taslitól azért jobban megijednek az emberek, mint az E25 130-akat sebző meggymagköpködőjétől, aminek még az átütése is kisebb, mint a SU-é. Azt meg mondanom se kell, hogy a SU-nak 1 lövés az, ami az E25-nek minimum 3. A kettő amúgy is két teljesen különböző játékstílust és hozzáállást igényel, de az tény, hogy a SU-122-44-et nehezebb megtanulni jól használni, mint az E25-öt, én is megszenvedtem vele. Viszont az egyik kedvenc tankommá vállt, és a troll ágyús perverzióm miatt egy kicsit jobban is tetszik, mint az E25.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.06. 12:47:21
  • Gabhess
  • zsupeti
    10 csatából átlagosan 6-7x tier 8ban leszel.Ésszel kell vele tornyozni,mert szemből 170mm pen-es ágyúk már átütik a lövegpajzs környékét.Parancsnoki kupola itt is gyenge,bár elég lapos ami miatt nehezen lőhető meg.
  • Gabhess
    jöhet még sok véleményre vagyok kíváncsi
  • Gabhess
    köszi
  • M0RN1NGST4R
    T54 mod 1
  • zsupeti
    IS-6

Néha fergeteges csatát fogsz menni vele,máskor meg legszívesebben eladnád.Összességében frankó kis vas.
    Creditet csak úgy fossa,ha 1k sebzést eléred.
  • Gabhess
    T8 ból melyik prém tank (nem vadász) amelyik nem papír , oda is ér a csatába, és át is üti az ellent legalább t8 ban
  • Gyuszopapa
    Na felébredtek Tompikáék is az 5X-re.
    Magyar játékos boboka1 szépen elsunnyog csata közben az ellenség artyjaihoz.Persze agyhalott a lelkem.Odaér és az első arty kicsapja full hp-ról.Komolyan veszek lottót mert már ránézésből biztos voltam hogy beszopja.
  • asolyom
    Nem akarok megint kötözködni, de nincs valami komoly hiba a Pz.Sfl IVb HE skulójával? Alig sebez valamit! Egy AMX SPG-nek volt 9 HP-ja, és egy találatra levett belőle 6-ot! Azért ez bőven több, mint RNG!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.06. 12:03:21
  • Pales27
    T34 12km/h-t tudott vízszintes köves talajon,ez volt a max, a motor és driver ép volt. Sietett resetelni a capet, persze kerülővel ment. 8k csata 42% wr.
  • M0RN1NGST4R
    van :D
    nem sokat játszottam vele mondjuk, viszont jól ment vele.
    mióta ennyire felgyorsult a játék nem szívesen venném elő. SP is lassú mondjuk, de annak van tornya.
    Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2016.05.06. 11:59:28
  • Gabhess
    oké köszi.