banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    @yossarion: Próbáld ki a t-44-et és gyorsan megtapasztalhatod a két végletet.

Pár napja vettem vissza mert annó annyira utáltam hogy amint fullos lett rögtön eladtam. Egyenlőre nagyon szeretem bár csak 2 fajta csata létezik vele:
    1. amikor semmit nem ütsz át (20%> átütés). Ezt tudni kell a helyén kezelni. Ha az ilyen körök felb*sznak inkább hanyagold a tankot.
    2. amikor adja rendesen és a weak spotok tényleg weak spotként működnek.

Ha meg van a garázsodban vedd elő egy kicsit és láthatod milyen az amikor az RNG mindent enged és milyen az mikor semmit.
    Bár így visszaolvasgatva lehet az a baj, hogy 2-3 éve nem játszottam vele és a WG RNG egyenlőre nem tudja eldönteni hogy szopasson vele vagy sem?

Tanácsként még annyit hogy a (ha jól emlékszem) 183-as pennel ne próbálj meg puha tankra lőni mert szinte mindig modul sebzés 0dmg-vel. Ezzel szemben a heavy-ket autoammel szemből is hajlamos beütni .
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.04.22. 09:42:34