A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #373250 Először is a játékosok túlnyomó többsége sem a fórumot, sem a szabadalmat nem olvassa. Ergo nem is tudnak erről.
Aztán konteosok boldogok lehetnek, mert végre sikerült találni valamit, amire azt lehet mondani: "Igen, én megmondtam és ha ezzel manipulálnak, akkor mással is."
Végül a többieknek mindegy, hogy igaz vagy sem, mert aki tud és/vagy akar játszani ezzel a játékkal, az így is úgy is azt teszi. Nekik ez a rendszer eddig is megfelelő volt ezután is az lesz.
Nem tudom innen megállapítani, hogy mennyire hiteles a linkben lévő szabadalmi írás. A szövegben jelenleg is benne van a kiemelt, idézett rész, mert közben rákerestem. A WG nem csinált semmilyen hisztit, hozzászólás törölgetést. Ennyi.
Mindenki döntse el maga, hogy elhiszi, vagy sem. Illetve mit szeretne látni itt az interneten, hogy bármely állítását beigazolni, vagy cáfolni lássa.
Ja és amennyiben átverés a dolog, úgy gratulálnék az illetőnek, hogy ilyen irgalmatlan mennyiségű karaktert pötyögött be azért az egy bekezdésért.