A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #373230 Én a mindenperk/skill kihúzva modot tartom a legsportszerűtlenebbnek. 
Az, hogy szó szerint 100 csatás játékosnak az összes skillje megvan az égővel egyetemben, így mászkál t3-ban már. Tessék mondani, én minek húzogassak még 4-5 skillt a 3 mellé ezer csatákon át, ha egy ifjú tomátónak minden meg lehet ?
Mondom ezt úgy, hogy persze nem ismerek semmilyen illegális modot. Warpackról pedig csak hallottam, aimbotról azt hittem, az egy átütésjelző, amíg itt nem olvastam róla, tehát nem tudom milyen előnyre lehet szert tenni velük, de jó is hogy megszüntetik, mert már unom, hogy pityuka ott snipeol egy a bokor mellett, majd oldalról becélzom, mikor már szűkülne a célkereszt nem is figyel rám a csövével és arrébb megy 5m-ert. Én persze ismét célba veszem, erre ismét, amikor az ágyúcsövem rámered mindig arrébb megy pityuka és így snipeol tovább, hogy rám sem néz.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.21. 17:29:30