banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez mondjuk kicsit erős, nem valószínű, hogy bármit is számít, mikor kezdted vagy éppen vettél-e prémet stb.

Az beszédesebb dolog szerintem, hogy amikor ballanszol egy tankot a WG, akkor a WR alapján teszi. Azaz ha létezik egy valószínüsíthető játékos ballanszolás, akkor az is a WR-t figyeli és ha zuhan vagy emelkedik, akkor elindulhat egy visszacsatolás.

Az egészben egyébként az a csavar, hogy kontra produktív, ha tényleg így csinálják, mert ha vérpista győzelmi rátája beesik, akkor hiába teszi be top tanknak, mert ő nem sokat tud a csatához szólni de kéne, mert top tank, szóval neki kéne a csapatot a hátán vinnie, ami nyilván nem történik meg.Persze ha az ellefél top tankja is hasonló kvalitású (de az nem lehet, mert nincs skill alapú mm, állítólag), akkor más a helyzet.

Az is tutira nem véletlenül előállított helyzet, amikor beteszi az embert egyedüli top tanknak és 14 kisebb tier van a csatában. Időről időre vannak ilyen csaták és egészen biztosan nem azért, mert nincs játékos a tier-ben, hanem ez egy MM minta. Módosított változata is elég gyakori, hogy egyik oldal top tier tank+arty másik oldal meg csak 1 top tier tank.

A személyre szabott paraméterek szerintem nincsenek, bár tény, hogy technikailag egyáltalán nem lehetetlen, de ezt tényleg nem nézem ki belőlük, amikor a MoE jelek normális számolását is csak egy csomó patch után voltak képesek megoldani. Mert az nagyon bonyolult dolog, hogy kiátlagoljuk a sebzéseket tankonként külön, kb egy 10 soros SQL program, utána még egyszer ennyi az a program, ami az én értékemet berakja 1-2-3 kategóriába az elért % alapján.

Inkább szerintem a WR hullámzása vált ki visszacsatolásokat (ahogy ők is ballanszolják a tankokat egyébként).