banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kotomicuki
    A WR104 #373219 hozzászólásban van igazság: a 7.5-ben nekem sem volt gondom, ha 1-1 lövést máshova vitt a rendszer (én akkor is uú céloztam, mint amelyiknél megengedte, hogy találjak, vagy netán még sebezzek is), de most már csaták sorozatában van, hogy kínomban röhögök a 3. mellé utáni lepattanón, míg a sokadikban - ahogy az a 7.5-ig is volt - végre megint csak 1-1 nem "megengedett" lövésem van -> nem én, vagy a teljesítményem hullámzik, hanem a wot rendszere csinál hülyét belőlem!
    Nekem nem kell, hogy a blind lövéseimet rácsavarja a célzókörön kívülre került ellenfélre - arty-val voltak ilyen köreim, ott ez nagyon látványosan mutatkozik meg - csak azt, hogy mindig oda küldje (azon 1-1 kivételével, na bumm) a lövéseimet, ahova én céloztam azokat - és vegye már figyelembe, hogy 175-ös átütés csapódott az 50-es lemezbe, közel (számomra) tökéletes szögben, ne akarjon nemlétező fizikai törvényekkel előállni a játék háttérmotorja.

...és igen, vannak olyan játékosok, akik ebből az egészből nem érzékelnek semmit sem, mert a rendszer nem játssza ezt el velük! (pl. még a zárt teszteken kezdték el a játékot)