banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Én ezt értem, csak azt próbálom elmagyarázni, hogy mivel 20/25% RNG van a játékban (maradjunk a legkézzelfoghatóbb átütés/sebzés értékeknél), ez ekkora véletlenfaktor mellett teljesen normális. Igen, a WG így csinálta meg a játékát, igen, jobb lenne ha kevesebb lenne az RNG, és igen, valószínűleg azért ennyi az RNG, hogy néha a béna játékosoknak is lehessenek csodalövései, és hogy a legjobb überkockák se gyalogoljanak mindig át a pályán. Ez gyakorlatilag egyértelmű. De amíg ekkora szerepe van a véletlen-generátornak, és ekkora szórása van az ágyúknak, addig nem értem, mit kell folyamatosan manipulációról nyafogni. Ilyen értékek mellett felesleges azt várni, hogy mindig odamegy majd a lövésem, ahova célzok. Egyszer odamegy, egyszer kicsit mellé, egyszer meg elmegy a halál farkára, és kilyukasztja a hegyoldalt ötszáz méterrel arrébb. Sőt, még olyan is lesz, hogy egymás után kétszer, háromszor, négyszer megy el a halál farkára és lyukasztja ki a hegyoldalt. Cserébe meg máskor négyszer lövöd el a légy f*szát a pálya túlsó végéről. Csak ez utóbbi miatt fura módon senki nem panaszkodik.

Ezzel együtt hosszú távon az egyéni képességek lesznek a döntők, mert még az RNG viharban is nagyrészt a játékoson múlik a teljesítménye (leszámítva az artykat, de az más tészta). Az ember addig fejlődik a játékban, amíg el nem éri a képességei határát, csak a többség ilyenkor inkább a WG-t kezdi hibáztatni, és futószalagon gyártja az elméleteket arról, hogy miért akarják őt visszafogni és megakadályozni abban, hogy ő legyen a 8000 wn8-as istencsászár. Hát nem, csak ennyi telik tőlük. Amivel nincs is baj, amíg nem másokat kezd el hibáztatni érte. Nézzünk már magunkba picit.

Azt, hogy egy-két évvel ezelőtt lett volna valami nagy változás az RNG-ben, nem hiszem, én legalábbis semmi ilyet nem tapasztaltam, hogy egyik napról a másikra folyamatosan mellélőttek volna a tankjaim, vagy csak lepattanókat lőttem volna.

Bizonyításként tessék megnézni itt a görbéimet. A legutóbbi kb. ezer csatábánál van egy kis ficergés, de az sem azért, mert a szabadkőművesek titkos társasága elkezdett volna beleturkálni az RNG-mbe, hanem mert az IM-ek miatt rávettem magam a lightozásra, amiben olyan béna vagyok, hogy párját ritkítja.