banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Talán a stugos IM küldetések között a med legegyszerűbb, azt egy t-28-al meg lehet csinálni. A többi ágnál kell nagyobb tank a befejezéshez, de 8-10 küldetésig el lehet jutni szerintem tier4-el. Az artynál kell a tier5 szvsz, tier4-el talán 3-4 küldetés hozható, de a tier5-el be is lehet fejezni (nekem grillel sikerült az spg-15).

Az viszont igaz, hogy 5 db tier4-5 tank megvétele már önmagában sem kis kiadás egy kezdő accon. Érdemes egy teljesen kezdőnek szerintem a t-28-ig eljutni és azzal már jól lehet farmolni úgy egyébként is, hozzá az IM-ből lehet bányászni még kreditet. Vagy a TD ágon eljutni a stugig, az szintén jól keres önmagában is, hozzá az IM pénz és onnan már azért könnyebb.

Az IS7-re IM-ből kapartam össze a kreditet, igaz, volt potya aranyam és vettem egy churchill iii-t, azzal farmoltam az elején, úgyhogy mind az 5 ágon tudtam IM küldetéseket csinálni. A potya arany és churchill nélkül tovább tartott volna, de akkor a t-28-t választottam volna elsőnek és amúgy is azt az ágat vittem tovább.