A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #373217 Érdekes, én még öt éves WoT-karrierem során soha nem találkoztam olyannal, hogy egy csatában, "semmit, szó szerint semmit" nem "enged" a rendszer. Olyan viszont bőven volt, hogy a csata elején volt olyan lövésem, amit az égbe vitt az RNG, két perccel később meg flegmán elengedtem egy skulót, ami tökéletesen pofán találta az ellenség tornyának fél tenyérnyi, kilátszó részét. Ennyit jelent a 20/25% RNG, már igazán hozzászokhattunk volna. Sőt, még olyan is volt, hogy én csesztem el valamit, az utolsó pillanatban mozdítottam egyet a célkereszten, vagy nem volt türelmem megvárni a teljes beszűkülést. Gyanítom, hogy a manipulációt kiáltók legtöbbjének először a saját háza táján kéne szétnéznie. De persze az emberi természet egyik alapköve, hogy inkább körmünk szakadtáig hibáztatunk valaki mást, minthogy elismerjük, hogy mi rontottunk el valamit.