A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #373213 Most, hogy fókáskodok, biztos, hogy alig-alig találkozok 10 000 feletti csatással. Ez biztos, hogy működik.
Úgy érzem, van valami igaza Andrásnak. Nem tudom racinálisan levezetni, mert jogász vagyok, nem programozó, de az érvelését elfogadom, abban a tekintetben, hogy valóban pozitív hatással lehet az a WG üzletpolitikájára, ha hagyja nyerni a kezdőket. Ez pszichológia. A technikai részhez nem tudok hozzászólni.
Ha lenne időm, visszakeresném azt a hozzászólásomat, amikor elkezdtem az új accot. Emlékszem, hogy írtam, hogy mindegy mit csinálok, mindent sebzek, eltalálok, és nyerek.
Ha ez a fasza vagyok, én vagyok a játék királya érzés kilakul, azaz működik a cselekvéshez kötött jutalmazási rendszer, könnyebben alakul ki függőség a játék iránt.
Haveromat nemrég fertőztem meg. 50- 60 csata után mondja nekem, hogy mi ebben a nehéz, 5-sével öli az ellenfeleket. megnéztem, valóban.
1000 csata lement, már érzi, hogy nem mindig van a bráner jó oldalán, de már rászokott. Most gondolkodik a prémen, mert a kezdeti nagy sikerek által termelt credit csökkenőben van, és most már tier 8 környékén prém nélkül bele tud futni nagy mínuszokba is.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.04.21. 14:07:49