A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373207 Van valami algoritmus, ami szétválogatja a kezdőket a többiektől, hogy csökkentsék a seal-clubbing hatását.
Kotomucki: Próbáljon meg valaki írni egy tombola szoftvert, akár excel vb-ben, nem kell nagy dologra gondolni. Amit mondani akarok, hogy egy rng szoftver nem bonyolult, nem is hosszú stb, de kiba könnyű csalni benne, ha ismerek pár paramétert. Mondjuk van 100 szelvény és a haveromé az 58-as meg a 34-es, akkor egy sorban leprogramozom, hogy harmadikra meg hatodik húzásra ő nyerjen. Ha valaki ugat, hogyan nyert a haverom 2x, akkor meg azt mondom, hogy véletlen ezt hozta és pofa laposba. Két sorban már azt is leprogramozom, hogy ne harmadikra meg hatodikra, hanem véletlenszerűen kiválasztott 2 helyen nyerjen, akkor még az ismétlődést is kizártam, igaz megint 2x nyert a haver.
Ha azt is tudom, hogy a színes tv-t negyedikre húzzák, akkor simán megnyeretem vele és pofa laposba, hát ezt dobta az RNG.
Persze ha folyamatosan a haver nyer, akkor gyanús lesz, de hát a programot nem adom ki, esetleg csak a fő szálnak a programját/algoritmusát aztán egyék meg. Az RNG ezt dobja, mit nem értenek ezen?
A WG ettől csak kicsit bonyolultabb, de tényleg nem sokkal.
Bírom, amikor a sok tudatlan azt akarja eladni ellenérvnek röhögve, hogy a Serb csak nem bökdösi a kapcsolókat személyesen vérpistának. Nyilván nem, de azt is nyilván nem tudja az ilyen ember, hogy mennyire pofon egyszerű csalni, ha szeretnének csalni. Ráadásul a lebukás legkisebb veszélye nélkül, mert szó szerint bármit rá lehet kenni az RNG-re. Vajon megéri-e neki üzletileg finoman megtámogatni vérpistát, amikor már qrvára sokat bukott és nincs sikerélménye? Ha a válasz igen, akkor azt is illene tudni, hogy ez pofon egyszerűen a lebukás legkisebb kockázata nélkül megvalósítható, de persze csak elméletben, mert a WG ilyent nem tesz.
Én továbbra is azt mondom, hogy el tudnék fogadni egy olyan visszacsatolós rendszer (szabályozó kör a tisztességes neve), ahol a gyengébb játékosokat kicsit tápolja a program az MM-ben. A játékbeli rng eltérítés már minősített csalási eset (lenne), azt inkább ne csinálják.
Engem csak azért zavar igazán ez a qrva RNG, mert vannak csaták, amikor gyakorlatilag szerencsejátékká silányodik, hogy éppen eltalálom-e az ellenfelet vagy valamiért nem lehetséges.