A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373123 Nem jársz messze az igazságtól, ránéztem a sawit gyerekre és a teljesség igénye nélkül: löwe, jt8.8, e25, isu-122s, kv220, t14, lefh és az aprólékot nem is néztem. A tankonkénti max xp-ből meg gyanús nagyon, hogy full prémium előfizetéssel megy.
Komoly fizető vendég az biztos. Ez most konteó fújás? Pedig hát ezek csak tények lerakva az asztalra...
Amúgy én komolyan mondom, hogy nem lenne vele különösebb problémám. Ez a sawit egy is7-ben tier8 ellen sem jelent komoly fenyegetést. Ha azt mondaná a WG, hogy egy ilyen algoritmus beépít (persze csak elismernék végre, ami már rég benne van, na mindegy is), ami egy elfogadhatóan kis %-ban kompenzálja a gyenge játékosokat, akkor szerintem legtöbben elfogadnánk ezt, nem egy akkora dolog. Csak ez a csúnya sunyi megoldás, ami most van, az b.ssza sokak csőrét, hogy a WG mindent tagad, az MM és az RNG tökéletes, aki mást mond az konteót fúj...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.20. 00:26:08