A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373042 Fantasztik csata a mai elsőm.
E75 kiáll srégen az oldalát mutatva egy tortoise-nak. Azt hittem leláncolták, azért nem mozdul, de nem, csak ott állt, mert hát azt olvasta/hallotta, hogy az E75-nek van páncélja. Igen, de nem úgy, hogy az oldalát mutatja. Azt a qrva élet ekkora hülyét, de tényleg. A 3. 4. 5. lövésnél nem tűnt fel neki, hogy valamit rosszul csinál?
Utána lövöm a tortoise gyenge pontját, erre 3x egymás után hátba lő egy wz111 HE-vel, mert hogy én bementem elé. Mondom neki, te lősz a tortoise-be 100-t vagy kevesebbet én 440-t (wz120), mégis mi a bajod? Szépen bekékült, de azért is rám lőtt még 2x, összesen 3x.
Nyilván a csatát elvesztettük, ha ez kérdéses lett volna.
Értem, hogy a sötétség korlátlan, de tényleg ez a fokú bamba rácsodálkozás a játékra mert nagyon durva. Ha valaki kap egy pofont, akkor reagál rá, nem? Elvileg kéne, de az E75 mégsem, de akkor legalább ne az oldalát mutassa, basszus. Ugyanígy, ha meglövöm a csapattársat véletlenül, akkor nem fogok ugyanúgy ugyanoda lőni még 2x, mert ha először meglőttem, akkor másodszor vajon miben bízott az, aki hátba lőtt, hogy elmegyek onnan pontosan kiszámolva az ő töltés idejét, hogy nyugodtan lőhessen vagy wtf?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.19. 10:46:22