A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373026 Öcsémnek megvolt ez a tank és tényleg jól keres. Ritkán említik meg, mint jó kredit farmoló, pedig az. Kb 50 csatát letoltam vele én is, kellemes tank, persze vannak problémái, mint szinte minden prémnek, de abszolút játszható. Egyetlen egyszer volt féláron ez a tank, akkor vette meg (aranyért féláron, nem bankkártyás bajnok csomagban, mint mostanában divat). Sokáig nem értettük az amcsi jelzést rajta, azt hittük, hogy valami wg féle hiba, aztán kiderült az igazság róla.
Mikor szedték ezt ki az ingame-ből? Az ágyúja miatt mm kedvezménye van, gondolom azért irtották ki.
Más. Megint röhögtem egyet ezen a boosteren. Két tankot egyszerűen nem bírtam boosterrel le 5x, lejárt a booster és elsőre csatára mindkettőt egymás után. Hogy ez a véletlen milyen furcsa dolgokat képes produkálni rendszeresen és visszatérően, érdekes
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 23:02:48