banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• M0RN1NGST4R
    Egy ideje már én is a játék rabja vagyok és mivel van pár prémium tankom, talán segíteni is tudok. Az FCM látom, nagyon tetszik, de a játékban eltöltött idő statisztikája alapján elég rossz helyen áll. Hiába a jó kreditszorzó, ha hamar a garázsban találod magad. Az SP számomra a játék legnagyobb meglepetése. 15%-os leárazásban vettem meg hirtelen felindulásból és bár előtte szinte csak rosszat hallottam róla, nekem nagyon bejött. Igaz, én azon kevesek egyike vagyok, akinet a T28, T95, T28Proto játékstílusa is tetszett. És az SP azért lényegesen gyorsabb. A Type59-cel kapcsolatban: sztem a mozgékonyságát úgy szétnerfelték, hogy ez ki is nyírta a tankot, az ágyu is iszonyat pontatlan lett. 100-szor szívesebben megyek a T-54 mod 1-gyel, mint a type-pal. Kicsit gyengébb a tornya és lát 10-es tier-t is, de megbízható tank, az ágyu pontossága szerintem - szovjet tankhoz mérten- kiemelkedő és nem kevésbé mobilis mint a type (jelen formájában). Imádom, emlékeztet a type fénykorára. A lehetőségek közül nem láttam, hogy a kollégák említették volna az IS6-ot, ami nagyon jó tud lenni, ha szereted a közelharcot. Ellenben iszapbirkózáson kívül pl sniperkedésre teljesen alkalmatlan, a legutóbbi accuracy nerf totál kinyírta az ágyuját akár középtávra is. VSTAB, Rammer, VENT kötelező + pontosságot javító legénységi képzettségek. A troll páncél és tier limit viszont kompenzál mindenért főleg hamikor ahhoz van kedved, hogy közelről szétb...d az ellen arcát. CDC-vel én vmiért mindig sok arty-t kaptam, akik rendre rám álltak és miután meguntam, hogy akkor is a garázsban találom magam, ha ők mellé lőnek, már csak a garázsban porosodik jobb időket várva. Emiatt nem nagyon játszom az FCM-mel sem. WZ 111-ről tudok még nyilatkozni, aminek a tornyán kívül az eleje lenne elvileg az erőssége, hát én ezt nagyon nem érzem úgyhogy nem is erőltetem. A JT8.8 iszonyat jól keres, de a játék nagyon felgyorsult körülötte. Összegezve az én toplistám valahogy így néz ki:
    1. T-54 mod. 1
    2. IS-6
    3. SP
    4. Type 59
    Viszont teszt szerveren mindenképp tájékozódj vásárlás előtt.