418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kotomicuki
    De akkor az ágyú pontossága, mint számérték, teljesen felesleges, mert a 152-es tarackkal is uo gyalázatos a találati arányom, mint "precíziós", 0,3 közeli ágyúkkal -> mégis csak a script határozza meg, hogy mennyi lehet a találati/sebzési arányom és ez nagyjából állandó.

Plata #374007:
    Te benne vagy a pixisben, ezért nem is "küldték rád" a beszabályozó script-et. Akinek 70% fölötti a találati aránya a T49-es derp-pel a 300 méter fölötti távokon...
  • Userx2
    Utód
  • Kronos79
    Örülök, hogy valaki ennyire jól emlékszik a múltbeli patchekre.
    Nekem leginkább az maradt meg nyílt bétából ebben a témában, hogy a német pártiak azon sírtak, hogy a papíron jóval pontosabb német ágyúk a játékban egyáltalán nem pontosabbak a ruszki ágyúknál. Ezen egy dekát nem változtattak WG-ék az évek során. Feltételezem azonban, hogy inkább az volt a gond, hogy nem tudtak 400+ méterre lövöldözni büntetlenül a marha pontos ágyúkkal. Én egy idő után megszoktam, hogy biztosabb a találat ha közelebb megyek. Nem is lövöldözök nagyon 300 méter feletti távra, de ha mégis, akkor inkább azon csodálkozom, hogy eltaláltam a célt és nem azon, hogy mellé ment.
  • yossarianHUN
    Te a rendszer embere vagy
  • Plata
    Hát én nem nagyon érzem ezt,pedig zárt béta óta játszom.
  • Kotomicuki
    Tehát, ha 100%-os legénységekkel (+ amik még vannak nekik), teljesen rászűkülve, 300 méter tájékáról a 3. mellé után lövök egy lepattanót pl. a 0.33-as "pontosságú" ágyúval - míg a 7.5 tájékán ebből 3 sebző találatom lett volna... - és ezt nagyjából minden harmadik csatámban előadja, a többiben meg felesben... - emiatt nem jönnek a régi eredményeim - , az engem minősít, köszönöm!
  • vasasgabri
    Replay nincs de egyébként minden olyan tankkal fel lehet menni ami minimum 60 kmh-val tud repeszteni.
  • yossarianHUN
    Azoktól, akiknek megvan, biztos. A többi 90% örült neki.
  • silverchain
    Kiszedik a játékból a WT E-100-at? Mekkora kicseszés már. Nagy volt a sírás?
  • Angelus1991ster
    Terepbejárás :D Ezeket a helyeket elérhetővé tehetnék.
    Nehézkes volt felmenni? Van róla esetleg replay?
  • joe662
    Na nehogy mà:-D nem hallottàl róla.
    Nagyon sok fajtàja van àm=-O
    Kezdve a -rng,szivatőMM,húlye csapattàrsak,húlye ellenfèl,mindenki húlye csak èn nem,lèzeràgyu folyamat fèlrehord,Mausomat behugyozza a loltraki is,stb:-D:-D
    De ezeket csak a nem prèmiumosok,ès a kevès prèmtankal rendelkezőknek jàr:-P
    A prèmesek ezeknek az ellenkezőjèt kapjàkB-)
  • brasco84
    E-100 al mentem egy kört tesztszerveren, jó kis dög ez, kár hogy nincs 6 millám, pedig ki van fejlesztve :D
    egyébként majd 7k dmgre mastery 2, mennyi lehet az ace tanker, jesszus

Utoljára szerkesztette: brasco84, 2016.05.01. 18:38:13
  • Plata
    Háttér script?
    Na ne már te is valami hülye összeesküvés elmélettel jössz?
    Nincs háttér script csak szar játékos.
  • Kotomicuki
    A korai 8.x-as szériákig én is így tekintettem a wot-ra, de azóta nagyon megváltoztattak benne vmit és azóta már csak havonta engedi meg nekem, hogy hasonlóan eredményes lehessek a csatákban: az összes többiben szinte csak mellé és lepattanó...
    Sz'al én is nagyon örülök a szép eredményeidnek, amit összehozott neked a háttér-script - a többiek kárára!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.01. 18:13:27
  • vasasgabri
    Na sikerült innen simán lehet 5000-et spotolni.

1
    2
    3
    4
    5
  • vasasgabri
    Nem működik a fórum nekem nem tudok képet beszúrni rendesen spojlerbe, sőtt választ sem tudok indítani. Plata így semmi értelme nem volt. Új spott helyeket akartam mutatni.
  • Plata
    Ennek mi értelme?
    Vagy mi akar ez lenni?
  • András77
    Ezt neked ajánlom, hogy milyen, amikor alkalmas pályát kap a D-Max. Volt arty is egyébként, de olyan böszme látótávja van a D-Max-nak, hogy 2,5e sebzésig nem is spotoltak fel. Egyébként lehetett volna több is a spot sebzés, de nagyon gyenge csapat volt és nagyon nehezen tudták csak sebezni az ellenfelet. Az 1e sebzés simán kitolható vele átlagban, mert kap azért jó pályát is, nem csak dorfon kell nyomulnia mindig.

Az előzőt csata bukó volt 1231 sebzés +165 assziszt + 3 frag és 32,5e bruttó, 26,5e nettó kredit (15,7e prém nélkül).

Ha szerinted ez sz.r, akkor te még nem láttál sz.r tankot, maradjunk ennyiben.

Ezek prémes eredmények most, de látható, hogy prém nélkül is tisztességesen hoz. Ez egyértelműen védekező lesipuskás tank, de néha kell a nyugis csata is.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 17:23:53
  • vasasgabri
    Egy kis relax
    http://kepkezelo.com/images/f4t1cxprxmzzs6umue6a.jpg
  • asolyom
    Hálás kis jószág ez a T4-es Matilda kifullozva.
  • HTS s3rg1nh00

nem ismerjük egymást,de egyből megy a személyeskedés,még szerencse hogy az elmúlt 10 évben gyűjtöttem elég tapasztalatot a dologról (bár ebben erősen közrejátszik,hogy eddig leginkább a scoreboardok dobogóján csücsültem,itt meg lemming vagyok)
    szépen sorban Battlefield 2-CS:S-több CoD-CS:GO,meg ami még nem jut eszembe,bárhol kiderült a nemzetiségem,csak a kisebbségtől jött elismerés,nagy része anyázás (ja igen,a WoT játékosainak átlagéletkora kb.2x-ese az előbb említett játékokénak,azért is lehetnek eltérőek a tapasztalataink)
    a fenti játékokba összesen kb.8-9 ezer órát toltam bele,hidd el,tudom miről beszélek :)
  • M0RN1NGST4R
    Jó hogy említetted a pontosság nerfet, emlékszem, annak idején, mikor bevezették mindenkit hitegettek, hogy csak 5% lesz az eltérés a korábbi értékhez viszonyítva, de néhány hete egy Q&A-ben Rita azt írta, hogy a fejlesztők szerint hiba volt a pontosság nerf, de nincs mód visszacsinálni. Nincs erről még vmilyen anyag?
  • Plata
    ez egy vadmarha Is6 volt,vagy 200 méterről lődöztem,be bújt egy szikla mögé ami kisebb volt nála,így vagy az eleje vagy a segge kilógott,belelőttem baromi sokat,de alig sebeztem.Viszont állandóan critical hit volt.
    Ebéd után nekem sem szabad játszani,tiszta ütődött vagyok.
    Asszem kell egy kávé hogy felébredjek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 14:14:47
  • András77
    SP-vel prémium előfizetés és emelt arany lőszer használat mellett 50-55e kreditet nettó köröket megy átlagban, de mondjuk az igaz, hogy a jó csata (70-80e nettó kör) ritkábban van, ellenben több az olyan, ahol valami nem sikerül (20-30e nettó). Úgyhogy azt mondanám, hogy olyan 40-45e nettó átlagban tartható vele, kihangsúlyoznám az átlag szót. Egy csatára bő nyállal számoljunk 10 percet, azaz óránként 250e kredit tisztán bejön, de inkább 300e-t mondanék, mert a 10 perc az nagyon felül van becsülve, meg a 40-45e is, úgyhogy felfele kerekítek. A 300e teljesen reális és tartható még szívatós csatákban is, hiszen majdnem mindegy, vesztek vagy nyerek, csak legyen sebzés meg spot.

Megyek egyébként mindkettővel, mert az ágyúja és a gun depje miatt szeretem az fv-t is, nyugisabb, hogy bármit tudok szemből sebezni alap lőszerrel, tényleg csak a legdurvább páncélos szörnyeknél kell valamit kitalálnom, esetleg arany lőszer. Az érdekes dolog, hogy tényleg nem is emléxem, mikor lőttem utoljára arany lőszert az FV-ből. Egyszóval össze tudom jól hasonlítani a két tankot, azért mondtam, hogy kredit termelésben kb 1,5 annyit hoz az SP.

A mellé lövések az RNG miatt vannak. Az E50 a lézerágyújával is mellé lő olyanokat, hogy a fejem fogom. Az is6-nak meg nagyon trollos a páncélja, a mini is7, a szögeket kell figyelni, a mellét be lehet lőni, meg a tetejét, de a teteje qrva kicsi célpont ha nem látsz rá rendesen. A kiba pontosság nerf óta mozgás közben nagyon szórnak az ágyúk, meg kell várni a teljes becélzást, ha lehet, ezért fontos a jó aim time, ami az fv-nek (is) van.

Az Fv-nek inkább tier6-7 szintre lőtték be a kredit hozamát. Amennyire én tudom, a cromwell b is hasonlóan tud hozni, mint az fv. Nekem van rudy, az hasonszőrű, mint a cromwell és 1,2e átlag sebzésre hoz is kb annyit, mint az fv. Persze az tier6, ahol még a levegő minősége is más
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 13:56:47
  • Plata
    Jah bazd,az ágyú félelmetesen nagyon mellé tud lőni néha,de komolyan,E75 rámászott a tankomra,nulla méterről tökre beszűkülve az e75 alá lőtt az ágyúm,miközben oda nem is lőhetett volna.Meg az poén hogy Amx 12-t seggbe lőttem és nulla sebzés csak critical hit.
    Jah tényleg,eszement sok critet üt.Is6-ba belelőttem vagy huszat sebzés szinte semmi de mindenét szét sebeztem.
    Másik poén meg az hogy összekeverik a tankom conquerorral vagy mivel.
    Csata indulásakor padlógázzal elindultma jött mellettem egy conqueror,és engem nézett,fej fej mellett száguldoztunk vagy 30-al,amikor odaértünk td csapattárshoz,hülye conqueror engem nézett belement td-be,az a barom meg engem lőtt seggbe.
    Jó tényleg hasonlók a tankok de azért nem ennyire.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 13:44:11
  • Plata
    Nem,a gold és free xp nem közös,az csak a WoWp-vel közös,WoWs-ban nem gold van hanem dublon,WoWp és WoT közt közös a gold xp is.
  • Plata
    Tegnap valami 1.4 milla plusszom volt,ma nem sokat tudtam játszani,de kb 300k már megvolt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 13:36:34
  • asolyom
    Félelmetes, hogy mekkora barmok vannak. Eddig 7 meccs, 7 szívás. Az egész csapat meghal kb. 3 perc alatt. Már a csata kezdetén látom, hogy szívás lesz, amikor a többség robog előre ezerrel és a semmibe lövöldözve onanizál.
  • walert
    Akkor az a gold meg a prém megvan WoT-ban is vagy tévednék ?

Én még sosem játszottam a hajóssal, most is csak a prém napokért töltöttem le, oda nem kaptam semmit, mert ahhoz 2 hónapnál régebbi csata kellett volna, viszont ide megvan a 3 nap. Ennyit arról a WG szlogenről, hogy a hajós és a tankos teljesen közös gold meg prémnapban, azaz ami itt van az él ott is .

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.01. 13:23:48
  • András77
    Sajnos az FV nem jó kredit termelő és ritka lesz vele az ilyen kör, hogy nagyrészt spotból meg tudod oldani. Mondjuk ma én is spotoltam malinovkán, mert az idióta light tank elhúzott a hegy felé. Egyedüli light tanknak berakta Malinovkára, mondtam is neki a visszaszámlálásnál, hogy ez a szerencse köre, erre mehetek én a spot bokorba az fv-vel. Mindegy mondjuk, így olcsón termeltem kreditet.

"ágyúja nem túl nagy szám,de nem is rossz": ezt annyival pontosítanám, hogy az ágyúja a legjobb tier8 med ágyúk között van (gun dep, átütés, pontosság és célzásidő, mind kiváló), hozzá egy apcr arany lőszer, úgyhogy ez bizony egy kiváló ágyú, bőségesen a "nem rossz" kategória felett van. Amiért kritizálni lehet, az az alacsony alfa és a drága alaplőszer, ami sajnos nagy probléma, mert elviszi a bevételt. Ritka vele a jó nettó bevételes kör.

A tornya nagyon csalóka, a két oldala szemből is bármikor beüthető és a frontja is, de pont prokhorovkán ha dombra felmész, akkor fel tudod venni olyan szöget, amikor szépen pattint a tornya eleje, de az oldalát még ilyenkor is be lehet lőni, ha tudja vki hova lőjön és az rng engedi.

A teste nem erős, de nagyon csapott az eleje és elvileg, ha riszálod, akkor tud pattintani, de se a torony se a test páncélzat nem megbízható. Meg ez a sebesség...

Fene tudja, de ha veszel, akkor lehet, hogy egy cromwell b jobb vétel lett volna, de most már mindegy, rá lehet érezni az fv-re is. Szívesen megyek vele, kiváló az ágyúja, gun dep miatt a dombos terepen még meglepetést is lehet vele okozni az ellenfélnek.

Sajnos azonban egy SP legalább 1,5x annyi kreditet termel nettóban.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.01. 13:07:24
  • Angelus1991ster
    Anyaország és a kárpát-medencei magyarság (+csángók)-nak egységesnek kéne lenniük, még a határokat figyelembe véve is. De mit tegyünk, ha a magyarság legszentebb jelképe a Szent Korona se lett kijavítva 1600-as évek közepe óta, amikor két hülye elferdítette.. Jól jelzi ezt a fölösleges széthúzásunkat.
  • Pares
    Ez. Felvidékiként naponta tapasztalom, hogy az emberek félnek, "szégyellnek" magyarok lenni. Az még errefelé valamilyen szinten érthető is (bár számomra akkor is bicskanyitogató, és gerinctelen), de hogy "otthon" is? A magyarokba belenevelték ezt a meghunyászkodást, míg például kisantanték nem győznek büszkék lenni a nagy semmilyükre...
  • Pares
    Elég baj az... Én kb. 3 éve regisztráltam, azóta ott virít nagy betűkkel a nevemben, hogy HUN, és ez idő alatt talán ha egy-két embernek volt vele baja, miután kilőttem... szóval ez inkább a te mentalitásodon múlik...
  • Plata
    Jah,az más.
    Más téma,mivel nem volt kreditem hogy megszerezzem a T8 britt med vagy heavyt,kell a lóvét t8 britt TD-re,vettem egy Britt t8 prémet.
    Jah meg Britt med és heavy ágon csak t5-ig jutottam el régen,de feladtam.
    Őszintén szólva szeretem ezt a kis fost.a hullja papír,de a tornya egész jó.
    Most is 1800 sebzést fogott fel.Bár az ágyúja nem túl nagy szám,de nem is rossz.

WoWs-nak hála van 3 nap prémem,vagyis már csak 2.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 11:44:37
  • Angelus1991ster
    Az egész azzal kezdődött , hogy egy hülye beszólt egy lány (ritka jelenség a lány játékos) játékosnak. (Persze a magyarozás az elközdődött)
    Lány játékos accjának neve Cinti96. Abból lett véve.
    Én Claus-t vagy Clara-t írtam volna, Cintia jobb XD
  • Plata
    A 85-ös vagy 105-ös ágyúval tud.Az gyorsan tölt,igaz lószar a sebzése.
  • Plata
    Cintia? honnan vetted ezt a fos név ötletet?
  • Angelus1991ster
    joe6621 miatt ? Te kis cigány XD
  • ratgab
    Kérdés: Egy IS tud 5-8 másodpercenként lőni? Létezik olyan ágyú és legénység kombináció? Mert most konkrétan így lőtt ki...Biztos voltam benne, hogy tölt erre benyalom a következő lövést is (2-t kaptam tőle míg én egyet tudtam lőni a 10 másodperces töltési időmmel..majd még a 3-at is belép lőtte).
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.01. 11:01:37
  • joe662
    Gondoljàtok el èn mit kapok a nevem miatt nèha:-D:-D
    Sokszor csak addig vicces,mig bele vagy ki nem lővőm őket:-)
    Utàna jőnnek àm az ízes magyaros jelzős szerkezetek:-D:-D