A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #372892 Milyen a Turán III?
1 évvel ezelőtt, ha megkérdeztek volna arról, hogy melyik a legjobb a tier 5-ös prém tank, habozás nélkül a T14-et mondtam volna. Gyenge ágyúja van az igaz, de a túlélési képessége kiemelkedő, nemcsak az 5-ös prémek között, de még a sima 5-ös tankok között is. Így a tovább élsz, többet lősz elvévvel nagyszerűen lehetett vele keresni.
A Turán III megjelenéséig a leguniverzálisabb, leghasználhatóbb tanknak a Chi-NU Kai-t tartottam, az ágyúja elviszi a tankot minden hibája ellenére.
De a Turán III játszhatóbb. Mobilisabb, jó gun dep, meglepően fürge, jó ágyú, mely pontos, és kis célzással elég mindenre saját tierben, fölötte azért nem, de el lehet lenni vele. A pontos és jó szűkülő ágyúját külön kiemelném. Megérte az árát.
Ott van még a T25. egyetlen prémtankom amit eladtam, így nem kívánok tovább írni róla.