A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #372889 Az SP nem egy könnyen tanulható tank, de körönként 1500-1600 sebzés kiszórható vele egy minimális aranyozással (tudással kevesebb arany vagy több sebzés variációja), ami így már prém nélkül is tudja a nettó 30-40e, nem beszélve a látótáv miatti spotról, meg talán egyszer bevezetik a tankolást is (bár akkor az SP-vel valamit csinálniuk kell, mert pofátlanul sokat keresne a hárított lövésekkel együtt). Nem tudom, hogy milyen átlaggal nyomod a tier8 medeket, de 1500-1600 sebzést már elfogadható szintnek mondanám, semmiképpen nem gyengének. Megértem, ha nem a kedvence sokaknak és nem érdekel sokakat, mert tényleg rá kell hangolódni, meg nem is igazán med tank, inkább heavy tank egy gyenge med ágyúval, ezt kell megtanulni használni. Szóval inkább csak azt akartam mondani, hogy kredit termelésre a legolcsóbb tank ár/termelt kredit kategóriában, ennyi.
Nem tudsz prém tier8 tankkal nagyon mellé nyúlni egyébként, ha a kredit termelés a cél. A különbségek abból jönnek inkább, hogy te magad melyik tank típussal tudsz jobban menni ÉS melyik tankra van jó legénységed, ami legalább 3 skilles.
A legénység fejlesztését én azért felejteném el, mert tudom, hogy ez hogyan működik. Lehet, hogy most azt mondod, hogy nem szempont, de az lesz. Ha csalódsz is a prém tankban (az fcm se jött be mindenkinek, de ha mellette ott vannak a francia nehezek: az 50100-t szokás megtartani a tier10 tank mellett, akkor már egészen máshogy viszonyulsz a tankhoz is), akkor is ott van a másodlagos funkció és azért mikor a harmadik skillt kell 90%-ról kihúzni és megnézed, hogy még 313e xp kellene a 100%-hoz, akkor nagyon jól jön egy prém tank, amivel közben még kreditet is termelsz. Ez a tapasztalat...
Az a gond ezzel a melyik tankot vegyem kérdéssel, hogy nincs egyértelműen kiemelkedő prém tank néhány kivétellel (a teljesség igénye nélkül: e25, rudy, cromwell b ... stb), hanem inkább először a saját preferenciáidat kéne letisztázni, melyik nemzet, melyik típus, melyikre van legénységed (miket húzol) stb
Azt mondtad, hogy gyors tank kell, jó kredit termeléssel, amiből van egy pár. A vbaddict szerint az fcm jó nettó kredit kereső, úgyhogy jó választás, kész, ezt fölösleges túlgondolkodni akkor. Egyedül ez a legénység dolog zavarna engem, ha nincs semmilyen francia nehezed.
Értem a dilemmát, mert én is átrágtam magam mindenen, mielőtt a rudy-t megvettem a csomagban, ami nekem a legnagyobb kiadásom volt eddig. Ha mellé nyúlok, nem mostanában lesz pénzem újabb tankra, de pont azért választottam, mert 2-3 orosz medet is kifejlesztek és nagyon kell oda legénység tápoló tank. Megvettem volna a t54 protot szívesen, de kellett az 1 hónap prém is akkoriban, mert ott sorakoztak a kifejlesztett tankok, de nem volt kreditem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 14:39:47