A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aknakukac96 #372879 Értem, hogy miért ajánljátok többen is az SP-t, de nekem arról a tankról (főleg a sebessége és a pen miatt) a tiszta szenvedés jut eszembe :D Ha prém tankot veszek, akkor legalább közepesen legyen élvezhető. Nyilván nem várom tőle, hogy egy nem prém tier társához felérjen, de nekem az SP túlzásnak tűnik. A legénység fejlesztésre rátérve. Nálam a kreditszerzés nagyobb prioritást élvez, mert tudom, hogy valszeg nem fogok más 8-as prémet venni, így nem lesz lehetőségem minden nemzethez 1-1 prmet venni és rengeteg csatát fogok belerakni. Ha a legénységet nézzük akkor a T-54 mod1 lenne a legideálisabb, hiszen az összes 10-es orosz med nagyon tetszik, viszont a legtöbb szempontból mégis az FCM 50T-t látom jobb vételnek, annak ellenére, hogy egyáltalán nem játszottam még francia tankokkal (2011ben regeltem szóval azért valamennyi fogalmam azért van róluk;) ).