A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aknakukac96 #372861 yossarian és lexlutor köszönöm a válaszokat! :)
yossarian- Igen, én is attól félek hogy az az STA-2 buff jó öreg WG szokás szerint szart sem fog érni.
A Mutz-ot miért gondolod a legjobb 8as prémnek? Néztem róla review-t, ott nem lett az egekbe magasztalva, olyan közepesnek tűnik papírforma szerint, prém MM-je sincs, viszont hihetetlen szép tank (fura lehet de nekem ez is fontos játékélmény szempontjából) és a lőszer-javítás ára sincs az egekben, lehet hogy valóban érdemes lenne kivárnom.
A Rev. Sherman az ágyúja miatt nagyon nem bejövős, igen nem szeretem az ilyen heavy ágyús medeket, ennek megfelelően a T-34-3 sem téma nálam.
A CDC ugyan olcsó, de olyan hihetetlen ronda, mint a bűn, a páncélzat teljes hiánya miatt meg gondolom csak úgy szopkodja befelé a teste a HE lövéseket, illetve modulérzékeny. Nekem egy gyengébb FCM 50T-nek tűnik.
A T-54 mod1 pedig azért nem lopta be magát a szívembe, mert a tier 9-10-es járgányok ellen igen kevés a gun, az erős páncélzata azok ellen már nem olyan hatékony, és a látótávja, mint egy vakondnak.
lexlutor- Nincsenek illúzióim, tudom, hogy nem lesznek akkora pénzgyárak ezek a tankok prém acc nélkül, mint vele. A célom, hogy átlag 30-40k nettó bevételt tudjak velük összeszedni egy átlag győztes csatában, szerintem erre, ha olyan tankot választok, amivel tudok teljesíteni, képes az ember prém acc nélkül is. Ha esetleg a tapasztalatod mást mutat, akkor kérlek oszd meg velem.
Is3A illetve KV-5 sajna nem kapható, bár a kettő közül maximum az IS3A-ra ruháznék be, bár ahogy említettem, lehetőség szerint kerülném a heavyket.
A JT 8.8 mivel TD, talán még unalmasabb lenne nekem, mint egy nehéztank.
A Typeot meg azért említettem, mert bár tudom hogy jócskán megváltozott a régi énjéhez képest, de volt szerencsém kipróbálni egy barátom accountján még asszem 2014 körül és akkor hihetetlenül élveztem.
A Cromwell B-t szívesen megvenném funolni, de sajna nem kapható már :/