A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #372858 A kreditszorzók kb. ugyanolyanok, azokon nem érdemes rugózni, úgysem tudjuk, hogy pontosan melyik mennyit hoz. Az FCM kredithozamával sincs semmi gond, max. azért tűnhet néha gyengébbnek a többinél, mert tierlimites mivoltánál fogva általában veled egy szintű, vagy kisebb tankokra lősz, amiért ugye kevesebb kredit jár, mint T9-10-esekért. Modulsérülős jószág, de ha bejön neked ez a med/heavy (inkább med) harcmodor, akkor szeretni fogod.
Egyébként pont ezért keres látszólag baromi jól a T34, a magas lőszerára ellenére, mivel sokszor lát tízeseket, és meg is van a fegyverzete ahhoz, hogy bántsa őket. Viszont igen, azzal hamar unalmassá válik a farm, mivel lassú, mint a dög.
STA-2-vel kapcsolatban azt mondanám, hogy mindenképp várd meg a buffot, és ha elég meggyőző lesz, akkor gondolkodj el rajta. Jelenleg az egyik leggyengébb prém T8, és ha mondjuk a buff +0.008 toronyforgatás közbeni pontosságot fog jelenteni, akkor kuka az egész. Ha esetleg húztad a japó med ágat, kipróbálhatod, hogy az STA-1-re a 180 penes ágyút teszed. Hát nem nagy élvezet.
Mindent összevetve én azt mondanám, hogy lehet érdemes várni, hátha valamikor valami akció keretében megint kapható lesz a Mutz, mivel jelenleg az magasan a legjobb T8 prém med, de talán T8 prém is in allgemeine. Ha meg nem akarsz várni, akkor érdemes még elgondolkodni a Sherman Reván is, viszonylag lassúcska és papír, de jól forog, állat ágyúval, leginkább egy mozgékony med-TD keverék.
Meg aztán ott a CDC, amit én speciel úgy utáltam, hogy mérgemben egyszer el is adtam (tudom, szentségtörés), ugyanakkor Kukibébi például az egekig magasztalja. Az gyors mint a villám, de annyira nem forog jól, jó ágyúval, de fos álcázással, és akkora, papír testtel, mint tizenhét disznóól egymáshoz szögelve. HE-vel irtózatosakat lehet csapni bele, az első bekapott arty találat meg általában az utolsó is, de biztos van, aki megtalálja benne a játékstílusát.
Egyébként a fekete bárány T-34-3-on is érdemes lehet elgondolkodni, általában mindenki szénné fikázza, de én nem írnám le látatlanban (1700 átlagsebzésem van vele). Álcára gyúrva eszméletlen sunyi egy dög, úgyhogy passzív spotra is alkalmas, persze csak amíg el nem lövöd magad. Az ágyújának kell egy stab+EGLD kombó, de úgy már nem katasztrofális, a töltése egy sima rammerral is lenyomható 11 másodperc körülire. Plusz ugye tier limites, ami nagy fegyvertény, épp ezért valószínűleg előbb-utóbb kiveszik a shopból is. Ugyanakkor ennek tényleg valamivel gyengébb a kredithozama, mert ugye a tier limit + ezres lőszerár nem egy túl gazdaságos kombó.
Ott van még a T-54 mod. 1, ez nekem olyan "T34 medben" effektus, medhez képest lomha mint az állat, az ágyúját nem szeretem (lassan szűkül, igencsak középszerű átütéssel és sebzéssel) a páncélzata meg olyan, hogy top tankként jó agresszívan szétpedózhatsz vele mindent, de feljebb már átlövi minden. Nincs tier limitje, de meglepően gyakran kerül T8-9-be, T10-et szökőévente egyszer látok vele. Összességében nem rossz gép, de nem nagy élmény vele a játék.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.17. 12:13:56