A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aknakukac96 #372857 Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy tier 8-as prém vásárlásán, ebben szeretném a tanácsotokat kérni.
Prémium fiók nélkül farmolnék velük, ezt fontos megjegyezni.
Az FCM 50T igen szimpatikusnak tűnik, olcsó ammo-repair, prémium mm, viszont erről azt hallottam hogy a kredit szorzója nem az igazi. Mik a tapasztalatok erről?
Az STA-2 mostanában lesz elvileg buffolva, jelenleg nem igazán érné meg szerintem. Érdemes rá várni?
A T34 pedig egy nehéz tank, prém mm nélkül, magasabb lőszerköltségekkel (ez ugye prém fiók nélkül hatványozottan faragja le a nettó bevételt), viszont elvileg magasabb a kredit szorzója. Az is eszembe jutott, hogy az ezzel való farmolás hamarabb válna unalmassá, nehéz tank mivoltát figyelembe véve.
Igazából a joker a jó öreg Type 59 lenne, reménykedtem is, hogy most az évforduló miatt berakják legalább egy napra, de sajnos a WG megint hozta a formáját ezzel a fosmocsok évfordulónak álcázott hétvégi akcióval...
Szóval ezek a járművek vannak jelenleg versenyben. Lényeg a lényeg, hogy farmolásra kellene, prém fiók nélkül, lehetőleg legyen med.
Akármilyen véleményt, érvet nagyon hálásan és szívesen olvasok! ;)