banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nagyon jó, hogy van az 5x, mert előszedem a batmobilt, amivel amúgy régen nem mentem a másik ág húzása miatt (egy garnitúra legénységem van a két ágra ugyanis). Tudom most a cseh tier10 a sztár, de az még nincs meg és a batmobil is nagyon jó tank, sőt klasszis tank.

Laza 5,3e sebzés, 831 assziszt és 4 frag, mind közelharcban, 300m alatti lövés az összes. Elkentem a száját egy lila szakasznak, de csata közben ugye nem látom, hogy milyen játékosok és a játékukból se lehetett erre következtetni, hogy ők elméletileg nagyon jók (pontosan ezért nem érdemes rápörögni a wn8-ra, mert legalább annyiszor hibás infót ad, mint amennyiszer segít, wn8 alapján lehet rájuk se merek menni). Az egyik t57h pl heat spammelt és a lánctalpam olyan szépen megfogta 3 lövését, hogy csak az első sorozatban trackelt, igaz a kis javítómba került akkor, mert menekülésben voltam töltés közben.

Victory!
    Battle: Stalingrad
    Vehicles: Bat.-Châtillon 25 t
    Experience received: 5 585 (x5 for the first victory each day)
    Credits earned: 52 216
    Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "I Class"

Ma mentem egy kiba epic ászos csatát a rudyval. Közel 4e sebzésnél jártam dorfon, de akkor egyedül maradtam egy OI-val és OI Exp-el szemben. Elkezdtek foglalni encounter módban és ugye a kiba foglalókört nem lehet úgy megközelíteni, hogy ne spotoljanak fel. Úgyhogy azt csináltam, hogy először északról kiszedtem az oi exp-et és nagy nehezen talán a 4. vagy 5. lövésre tudtam resetelni csak, egyszerűen a kiba OI-ról minden lepattogott, HE is, de aztán a láncán tudtam resetelni. Futás a déli oldalra, szintén felspotolt, de arannyal 2x rá tudtam lőni, de csak 1x sebeztem, mert nem volt idő pontosan célozni. Közben ő többször rám lőtt, de mind mellé.

Itt követtem el a hibát, mert visszamentem északra, de az OI már várt és a troll ágyúval természetesen telibe talált teligázas futás közben. Azt kellett volna csinálnom, hogy várok kb 1 percet és ugyanúgy a déli oldalon kimenni és be tudtam volna lőni a tornya hátulját, mert már északról várt és elfordította a tornyát.

Utólag persze okosabb az ember, de tényleg nem tudom, miért mentem vissza. Igaz előtte ugyanaz a troll ágyú lőtt mindenfele, szóval gondoltam majd most is mellé lő, hát nem, az rng rám hozta.

Sajnálom, mert durva xp-t hozott volna az 5x-ben, de a másik dolog, hogy tényleg megint ez a qrva OI. Csak én tudtam sebezni, mert a csapattársaim semmit nem tudtak ellene tenni. Nyilván ha meg tudtam volna közelíteni a kört úgy, hogy ne spotoljon fel, akkor kiszedem, de dorfon ez nem működik.

Gondolkodtam azon is, hogy odamegyek a folyosón közel a foglaló körhöz, megnézem, merre áll a tank, elmegyek onnan, hogy leessen a spot és berohanok a háta felől teljes gázzal. Lehet, hogy az sikerült volna, de nagyon kockázatos húzás.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.17. 01:00:33