banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Wow, jól kezdődik.... Megvettem az E50M-et, mert most mégis olcsóbb majd egy millával. Első két meccsen háromszor lőtték el az ammorack-et, (mindkét oldalról beverik), ebből egyszer egy t54 proto, egy Pershing, harmadszor szemből, tornyon át egy T57 heavy alap lőszerrel. Mellette egyszer előtték a tornyot (tizenx másodperce out), egyszer a töltőt (azt a T57H lövése az ammoval együtt ofc), kétszer a löveget sárgára, a többitről nem is beszélve (persze nagy eü, nagy javító, nagy tűzoltó van rajta). A lézerágyú olyan homályokat lőtt néha, hogy csak röhögtem.
    Kurva jó volt, saját hp-m alig bírtam lesebezni. Aztán a venti helyett rátettem egy raktáron lévő vizes lőszertartót, úgy már legalább ammot nem lőttek szemből.. Azért nem erre számítottam, eddig a sima E50 tényleg mérföldekkel jobb volt fullosan.