banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    80mm? Az 75mm egyébként ha teljesen szemben áll és fasza sík, függőleges acéllemez a melle. Ezért kell forgatni. Azt már teljesen szemből egy toldi is beüti arannyal ha nincs büntető RNG-je, de a toldi nem a legjobb példa, csak magyar ugye. Gondolom nem arra gondolsz, hogy mikor amx40-el harcoltál kv1 ellen? KV1 weak spot

A zűd része belőhető már gyakorlatilag bármelyik tier5 mednek, bárhogy tekeri, a melle részét szeretem, az elég konkrét. Az említett matilda valóban küzdhet vele, ha ügyesen forgat a kv1, arany lőszer viszont bármikor biztonságosan beviszi. Mondjuk nem biztatok senkit aranyozásra, de úgysem kell, használják eleget anélkül is.

A tier3-4 sz.rok arannyal lövik be, alaposan célozva, vagy sehogy, de ez mióta standard meghatározása egy kemény tanknak, hogy tier-2 nem tudja belőni vagy csak arannyal? Ha nem egyedüli top tier a kv1 és lehetőleg kevés matilda, t28 (a zis-4 simán beviszi, mint a kés a vajat úgy vágja át a páncélt) meg hasonló tier4 legyen, inkább csak tier3 szemét, akkor lehet mellet döngetni, mert valóban nem nagyon lesz, aki beviszi, de erre mit lehet mondani? Előfordulhat, de nem ez a tipikus, hogy enyhén fogalmazzak.

Talán a lexemetebb ágyúja a tier5 prém tankjaim közül a matilda IV-nek van, 86 pen és annál tényleg figyelni, hogy mennyire van beforgatva a kv1. A t-25 a 116 pennel a kv1 mellét már vígan belövi, néha lepattan, mert botrányosa a szórása, de az egy másik történet. A chi-nu-kai meg a 124pennel már a tornyát is beveri, csak ne lőjön spaced területre, de a mellét szerintem még 45 fokig is beveri.

És ezek átlagos tier5 mednek mondható tankok, TD-ket meg sem említeném, nehéz tankoknak szintén van tipikusan 100+ penje, a lightok meg flankoljanak, bár az elc-nek még azt sem kell.

A kv1 nagyon messze van például egy sti-től,bélától vagy E75-től, mert azokkal a saját tierje legtöbb tankja szenved, persze egy kv3 esélytelen ellenük, de ezt én soha nem tartottam egy valóságos mércének, hogy a tier-2 nem tud beütni valamit.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.16. 18:14:14