banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Na akkor lehet gondolkodni, hogy melyik tier5 tankkal próbálja meg az ember a versenyt. Nagyobb szívás, hogy legtöbbet/mindet vissza kell vegyem, legénységet tenni rá. Nem tudom, hogy megéri-e. Várok pár napot, hogy mennyire eszement magasságokba mennek a top xp-k és utána döntök csak, de azt megnéztem, hogy melyik tank lehet nálam esélyes.

Szóval tier5-ről beszélünk és normál tankok, megnéztem az átlag xp-t meg a legmagasabb elért xp-t, mondjuk itt keverednek a prémium és nem prémium időszakok, de nagyjából próbáltam ezt a hatást kivenni.
    TD: a t67 egyértelműen a legjobb választás erre
    MT: bőség zavara, a német pz-k is jók, amcsi m4, de talán a chi-nu-nak van a legjobb ágyúja az összes tier5 med közül, de sniperkedéssel nagyon nehéz sok xp-t szerezni, inkább az ami m4-re tippelnék, mint legalkalmasabb, hull down harcban, ha sokáig kitart kaphat brutális xp-t
    HT: a vk3001h-t mondanám legalkalmasabbnak, kiváló ágyúval, igaz gyenge front, de az a tank képes csodákra emlékeim szerint (1695xp a csúcsom vele, alap xp, persze ezt nem valószínű, hogy megismétlem, meg ennél várhatóan sokkal több kell majd, de mindenesetre, nekem ezzel lenne a legtöbb esélyem). A kv1-nek az ágyúja gyenge a feladathoz (hogy rengeteget sebezzen és gyorsan), oi-exp lehet még esélyes, de az meg tényleg papír, azzal nehéz nagyot alkotni, mert nem állja a lövéseket,
    LT: én az elc-t mondanám, de szerintem a light küldetés cinkelve lesz, bevitetik magukat tier10 csatába (csak remélem, hogy maximum a light tankokkal teszik és nem lesz tele troll szakasszal a játék a magasabb xp reményében).
    SPG: csak m41-el mentem meg bishop-al a franciát meg oroszt átugrottam másik vonalon, de ebből nekem az M41 tűnt jobbnak, meg annak van arany lőszere, a bishop-nak nincs, valószínűleg emiatt csak kisebb csodával juthat bishop a top50-be.

Szóval ennyi, kíváncsi lennék milyen tankot választana más és főleg, hogy miért. Nyilván itt már nem téma az arany lőszerrel való spórolás, mert okádni fogja mindenki.

Másik témám a TVP. Nem tudom miért szidják ezt a tankot a halálba, a 8.8-as ágyúval már használható sok mindenre. Ha kicsit pontosabb lenne ez az ágyú, akkor már kifejezetten jó lenne. Persze arty, he meg úgy általában minden lövés visz modult vagy legényt, ezzel nem lehet mit tenni, hp-val kell gazdálkodni. Aki ment tog-al eleget, tudja, hogyan kell ezt csinálni, csak itt mozogni is tud a tank. Látom, hogy sokan okádják belőle az aranyat, pedig azt sem kell igazán. Megkedvelni nem fogom, de tegnap meg ma elfogadható csatákat tudtam vele menni végre. Előtte a stock motorok miatt alig mozgott, a nagy torony is kellett rá a pontosság miatt, szóval a grind része elég keserves, mire elite lesz a tank (kivéve a 10,5cm-es ágyút, azt átugrom, mert jó a 8,8-as). Több csatában is carry volt / vittem a csapatot a hátamon vele. Nem mondanám ultra fos tanknak, de a lövéseket el kell kerülni vele, az evidens, mert pillanatok alatt szétkapnak, de főleg a modul és legény sérülések az idegesítőek.

Tegnap meg ma nem szívatott a vérbe az MM a reserve alatt, adta normálisan a csatákat. 2 x 16e xp-t tudtam farmolni reserve-el 2 óra alatt prém nélkül, előtte meg a 8e már jó eredménynek számított. A WR is visszament a korábbi 55%-ra. Szóval értem én, de ezek a hullámok nagyon furcsák nekem. Persze, tudom RNG, a WG tökéletesen megalkotta ezt, de hogy egy RNG így működjön, ilyen hullámokban adja a negatívot napokon keresztül, ez nagyon furcsa nekem. Mintha direkt kiválogatná a legmihasznább semmire kellő bandát, wn8-tól, perf rating-től szinte függetlenül.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.12. 00:05:34