banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Pontosan ! Tudom, mert én is szívtam ezekkel a személyes tartalékokkal, mivel aktivációjuk után rögtön vesztes szériákba rakott. "Érdekesnek" nevezném a legfinomabb kifejezéssel azt, hogy a WG adta játékbeli bónuszokkal gyakorlatilag egyfajta hátrányos MM, RNG kombinációt ad. Rengeteg screenshootom van arról, amikor német tankokat kellett volna kilőni és az összeset ide tette. A poén az, hogy ezt sokan bizonyították és az ehhez hasonlóak saját sreenshootukkal, ennek ellenére ez konteo szinten beszédtéma fórumokban :-P

Az 5xp-3xp-ket sem adja könnyen a játék. Igazából nem is sejtem mi okból lehet ez a bizarrnak nevezhető szívatásnak az oka. Magam pl nem is aktiválom már a személyes tartalékokat. Azt tudnám tanácsolni számodra, amivel magam is kikerülöm ezeket a kínzási metodikákat.

1 – Ne fejlessz tank ágat. Úgyis mind állandó egyensúlyban vannak, folyamatos nerf és buff sorozatában. Egyszerűen míg kihúzod az ágat elértéktelenedik nerf vagy valamilyen más átalakítás miatt
    2 – Használj tierlimites prémtankokat vagy nagyon OP prémeket. Ezzel egyből előnybe kerülsz, mert nem dob fel +2-be. Ha most is vesztesz legalább kreditet kapsz azért. Ha ez is zavar
    3- Használj, RNG-re immunis „pedo OP” prémeket. PzB2 picit ilyen, de a jelenleg kapható LeFHB2 arty is ilyen, ráadásul az előröl brutál kemény, szinte autoloadernek nevezhetném olyan gyorsan szórja a golyókat és artyTD módban igazi TD érzést ad a játék vele. Ennek a királya a Pz II J. Vele akármilyen szopóágon vagyok tudok fordítani, ha nem majmokkal vagyok egy csapatban
    4-Artyzz. Az arty egyébként is elég nagy RNG-vel szórja az áldást, így ha eleve hecticRNG-n vagy nem fogod érezni annyira és mint tudjuk a statok alapján az artyk élnek a legtovább.

ezek a legjobb módszerek. Igazából régen sosem artyztam, csak az RNG kényszerített erre, illetve a kijátszását irányuló erőfeszítések vezettek ütegekkel való játékra, szerencsére a TD modnak már élvezetes ezekkel a szutykokkal is játszani.