banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    En regebben a Gran Turismo-val jatszottam ami az 5 prologtol kezdve online volt. Bekepzeltseg nelkul mondhatom, hogy eleg jol toltam. A time trialban igaz mindig kaptam 2-3 tizedet a vilag elvonalaban levoktol, de mikor versenyezni kellett akkor partiban voltam veluk mert azokat a par tizeddel lassabb koroket folyamatosan tudtam a verseny vegeig(neha 25-30 kor) tartani es csak nagyon ritkan hibaztam.
    A wot-ban is ez volt ram jellemzo az elso ket evben, hogy ritkan voltak kiemelkedo csataim, de azert a stabil 2.7-3k+ (tanktol fuggoen) damaget hoztam a 10-es tankjaimmal gold spam nelkul. Neha kicsit irigykedve neztem, hogy Jeff meg a tobbiek milyen komoly koroket mennek(6k+ damage) szinte naponta annak ellenere, hogy a statjuk gyengebb azokkal a tankokkal amivel elertek ezeket az eredmenyeket.
    Aztan valami tortent es elkezdett hullamzani a teljesitmenyem. Jottek a minden ricochet meg critical es a celzas nelkul is kilovok barmit csatak.
    Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy engem kiszurt a wot szemely szerint es direkt szopat vagy jutalmaz mert ez biztos, hogy nem igy van. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a jatek besorolja a jatekosokat (ez mindenkire vonatkozik) szisztematikusan olyan szeriakba ahol az rng vagy veled van vagy ellened.
    Ebben a wot-nak van erdeke mert gondolom evek alatt lattak a statisztikakat es felmertek, hogy a jatekos allomany 60-70%-a a fejlodes legkisebb jelet sem kepes felmutatni es nem emelkedik a vart utemben a letszam/bevetel. A tok hulyek kezdtek elpartolni a jatektol pedig tudjuk, hogy ok adjak a bevetel legnagyobb reszet. Ezert kellett az rng-hez hozza piszkalni mert nekik is kell sikerelmeny. Micsoda orom az egy piros vagy sarga jatekosnak(meg igazabol mindenkinek) mikor E100-ban ulve 4 tank lovi es minden pattan rola o meg kiszedi a hulldown-ban levo tankokat siman. Egy ilyen csata nekik a mennyorszagot jelenti es napokig ebbol taplalkozva toljak a jatekot.
    Persze nem csak a noobok kivaltsaga az ilyen szeriat mindenki megkapja ugyan ugy es ugyan olyan mertekben, de amig a verpistikenek ez nem tunik fel mert fingja nincs az egeszhez addig egy jo jatekos bosszankodik eleget mert erzi, hogy ennek nem igy kellene lenni.
    Volt, hogy mar szegyeltem magam mikor batchattel berohantam 3 low hp-t 10-es td kozze az erdobe az egyik lelancolt a masik critical, de meg a lancom sem esett le a harmadik meg lepattant rolam es hp veszteseg nelkul kinyirtam oket. Fasza volt, de tudom, hogy ott meg kellett volna halljak es bukni kellett volna a csatat. De az rng istene nem igy akarta.
    Ezert is furcsa nekem, hogy vannak bajnoksagok es emberek vert izzadva treningeznek, hogy a vilag legjobbjai legyenek egy olyan jatekban ahol ekkora szerepe van a "veletlennek". Persze a tudas hosszutavon megmutatkozik, de ez annak a csapatnak edeskeves aki az rng miatt bukja mondjuk valami verseny dontojet.
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.04.08. 14:31:33