A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weoczeiagoston #372128 Túl sokan írták, hogy ezeknél a személyes értékelések aktiválásakor egy bukó szériát is aktiválnak egyben és a Wr akkor a padlóra megy. Én is ezt tapasztaltam. Nagyon sok valósan megélt 5XP-nél ismerek olyat és magam is ezek közé tartozok, amikor legalább 3, de van hogy 7-10 bukó kört is kell menni egyetlen járművel, mire azt lecsillagozod. Lehetséges, hogy egy alulfizetett programozó és haverjai művelik ezt a kis belepiszkált az algoritmusokba, mert nekem kb 0 óra után mindíg normálissá válik a MM és a wr csodák csodája. Éjjel szoktam tankot húzni ha módom van rá.
Lehet hogy erről fent nem is tudnak. Azt is el tudom képzelni, hogy ez egy büntetés a sok report függvényében vagy sok káromkodást egy számláló rögzíti és így bünteti, ezt sem lehet elvetni, de hogy ezzel maga alatt vágja a fát a cég ez fix.