418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #373211 A tankodnak mennyi paramétere van? Ezeket real time-ban számolja a szerver.
Egetverő baromság úgy beállítani, minta valami rakéta tudomány lenne az RNG-be belepiszkálni kicsit.
Szerintem amúgy a WG néha még maga sem érti, hogy éppen mi siklott félre a temérdek szabályozó algoritmusa közül, amik mind az RNG-vel foglalkoznak, lásd a térképek beragadása problémája.
Abban én biztos vagyok, hogy valamiféle visszacsatolásos szabályozás működik a játékban, de talán még éppen az elviselhetőség határán.
Úgy általában az RNG szerepét kéne csökkenteniük, de akkor jajj mi lesz a vérpistával??? -
yossarianHUN #373210 Nap közben esélytelen, senki nem játszik vele, esetleg estefelé megpróbálhatod, akkor többen vannak fent. De ki is lesz véve a következő peccsel, úgyhogy ne nagyon szokj hozzá:) -
bekescsaba #373209 Nincsen már dühöngés mód?
A kis accal 10 percet vártam, és semmi. Jó lenne megnyerni egy-két boostert. -
yossarianHUN #373208 Jaja, a WG-nek olyan imba szerverei vannak, hogy egyszerre egymillió online játékosnál szabályozzák valós időben, scriptekkel a sebzést, pontosságot, álcát, satöbbit
És azt tudod-e, hogy az autód fogyasztását meg az olajmágnások bizgerálják, műholdakon keresztül? Rádióhullámokkal belepiszkálnak a kocsi elektronikájába, és mikor nem figyelsz sunyiban kapcsolgatják a légkondit, villogtatják a lámpát, meg húzogatják fel-le a hátsó ablakokat. Látod, én is tudok látszólag szakszerűen megmagyarázni dolgokat, de attól még nem lesz kisebb hülyeség az állítás. -
András77 #373207 Van valami algoritmus, ami szétválogatja a kezdőket a többiektől, hogy csökkentsék a seal-clubbing hatását.
Kotomucki: Próbáljon meg valaki írni egy tombola szoftvert, akár excel vb-ben, nem kell nagy dologra gondolni. Amit mondani akarok, hogy egy rng szoftver nem bonyolult, nem is hosszú stb, de kiba könnyű csalni benne, ha ismerek pár paramétert. Mondjuk van 100 szelvény és a haveromé az 58-as meg a 34-es, akkor egy sorban leprogramozom, hogy harmadikra meg hatodik húzásra ő nyerjen. Ha valaki ugat, hogyan nyert a haverom 2x, akkor meg azt mondom, hogy véletlen ezt hozta és pofa laposba. Két sorban már azt is leprogramozom, hogy ne harmadikra meg hatodikra, hanem véletlenszerűen kiválasztott 2 helyen nyerjen, akkor még az ismétlődést is kizártam, igaz megint 2x nyert a haver.
Ha azt is tudom, hogy a színes tv-t negyedikre húzzák, akkor simán megnyeretem vele és pofa laposba, hát ezt dobta az RNG.
Persze ha folyamatosan a haver nyer, akkor gyanús lesz, de hát a programot nem adom ki, esetleg csak a fő szálnak a programját/algoritmusát aztán egyék meg. Az RNG ezt dobja, mit nem értenek ezen?
A WG ettől csak kicsit bonyolultabb, de tényleg nem sokkal.
Bírom, amikor a sok tudatlan azt akarja eladni ellenérvnek röhögve, hogy a Serb csak nem bökdösi a kapcsolókat személyesen vérpistának. Nyilván nem, de azt is nyilván nem tudja az ilyen ember, hogy mennyire pofon egyszerű csalni, ha szeretnének csalni. Ráadásul a lebukás legkisebb veszélye nélkül, mert szó szerint bármit rá lehet kenni az RNG-re. Vajon megéri-e neki üzletileg finoman megtámogatni vérpistát, amikor már qrvára sokat bukott és nincs sikerélménye? Ha a válasz igen, akkor azt is illene tudni, hogy ez pofon egyszerűen a lebukás legkisebb kockázata nélkül megvalósítható, de persze csak elméletben, mert a WG ilyent nem tesz.
Én továbbra is azt mondom, hogy el tudnék fogadni egy olyan visszacsatolós rendszer (szabályozó kör a tisztességes neve), ahol a gyengébb játékosokat kicsit tápolja a program az MM-ben. A játékbeli rng eltérítés már minősített csalási eset (lenne), azt inkább ne csinálják.
Engem csak azért zavar igazán ez a qrva RNG, mert vannak csaták, amikor gyakorlatilag szerencsejátékká silányodik, hogy éppen eltalálom-e az ellenfelet vagy valamiért nem lehetséges. -
Kotomicuki #373206 Kár, hogy igaz - csak script-vezérelve! -
Tegnap este mentem 7 kört T2-ben,13% winrate. Azért 1 év játék után T2-ben többet várna az ember...
Igaz van vagy 2000 csatám összesen :) De azért ennyire rossz nem lehetek... És mégis ez a leosztás megy! -
Szokj hozzá a "cumihoz" Kezdő vagy még nagyon! Mikor T2-ben 44 000 csatás 67% winrétes emberek futkároznak,ne akarj pár hónap alatt bizonytani...
És ezt nem az ujjamból szopom,aki nem hiszi,menjen pár kört T2-ben... Ott nyomják a statjukat. M2 light és társai :) Gyakran 4-5 lila player van,és viszik a 80% sebzést.
És nem csak ott,hanem feljebb is vannak profi játékosok,mégpedig egyre többen:) Tapasztalat,és tudás,nem jön 1-2 hónap alatt,na és a 3-4 skilles legénység sem :D
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.04.21. 12:29:53 -
Lokker #373203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sok konteósnak. :)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.04.21. 12:14:33 -
Gabhess #373202 Azért azt jobban lehetne szűrni, ha valaki külső progival vagy valamilyen mahinációval csal ( ahogyan sok komoly netes játék teszi ezt ). De így, hogy engedélyezve is van.... vagy remélhetőleg volt... szerintem így sokkal rosszabb... Engem már nem zavar a módolás, miután már nem foglalkozom olyan szinten a játékkal ahogyan lehetne, ha mind ez a sok gyári és egyéni csalás nem lenne. És sokan vagyunk ezzel így szerintem. -
Pedig jo lenne ha nem lennènek,ès ezt tudnàk is szúrni+az artlkat àtdolgoznàk=sok sok retardàlt mìnusz:-) -
Pedig jo lenne ha nem lennènek,ès ezt tudnàk is szúrni+az artlkat àtdolgoznàk=sok sok retardàlt mìnusz:-) -
Lokker #373199 Még ha nem lennének modok szerinted senki se írna cheatet a programomhoz amit nem lát a program? Nagyon naiv vagy... -
asolyom #373198 Nincs annál deprimálóbb, mint amikor egy sniper takkal, vagy TD-vel beáll az ember pozícióba, és a csapat 3,5 perc alatt elhullik, és az összes ellenség jön szembe.
-
Gabhess #373197 Tiszta játék iránya
... ezt viccnek szántad ... ugye?
-
Gabhess #373196 Szerintem az lenne a tiszta ha módokat úgy ahogy van törölnék a játékból, és aki megpiszkálja azt bannolnák. De mindig kell hagyni egy kis csalási lehetőséget.
-
Gabhess #373195 Akkor Még olcsón megúsztad vasárnap az 5* szorzónál nekem 55 meccsből 47 vesztes volt, mindegy milyen tankkal mentem. -
És lesz egy algoritmus olvastam az egyik blogon ami figyeli az aimbotot, banolgatni fogják a játékosokat automatikusan ha észreveszi az algoritmus. Előre a szép tiszta játék irányába!
-
Bolhaslo #373193 Ha kell valakinek egy account, írjon rám: pm. 35 garázshely. Van pár kisebb tank is. Meg Tier, 7,8 egy, kettő. -
Gyuszopapa #373192 Azért túl sok tankágat sem érdemes egyszerre húzni.Főleg akkor ha free-ben próbál az ember elevickélni.Sajnos ebbe a hibába én is beleestem.
-
nem kell aggódni,ha van aki tanítson a játékra,akkor is 3k csata alatt csak a felszínt kaparod.az meg ne zavarjon,hogy a tankok jelenleg rosszak,akinek kb.mindenhová van 3 skilles legénysége (és 1000-el több órája a játékban☺),az könnyen beszél.részemről azért volt okos dolog feldobni egy aslain modpackot,mert tudom kik az ügyesebbek a saját (és az ellenfél) csapatában,így oda tudok figyelni azok véleményére akik számítanak (pl.ha néha nincs fogalmam sem,hová menjek a pályán mondjuk a dicker max-szal,leszűrhető kinek a véleménye számít)
egyébként hogy legyen egy kis alap elképzelésed a fentiekre nézve,nekem 1-2 crew most fog az 1.skill végére érni (javítás),2675 csatám van perpillanat.érdemesnek tartom nem egy nemzetnél leragadni,hanem akár néhány garázshely vásárlása után is kipróbálni minél többet,T5-6 környékén el lehet időzni egy kis tapasztalatszerzés céljából.egyébként a service recordom a kezdeti ~2300-ról már ~3100 (közben 2 arty treet is húzok ami az lassít),ez még mindig elég kevés,de ha hetente nő kb.40-50-el stabilan,már elmondhatod hogy láthatóan fejlődsz (nem kell naponta nézni,csak felhúzod magad rajta)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.04.20. 23:58:04 -
Pares #373190 Nincs mire elkölteni, nem játszom már annyit, nem húzok tankokat, és csak gyűlik (főleg régebben a küldikből)...
-
Zoolee1976 #373189 Tier 5-6 ban ma este 15 játék és 14 vereség úgy hogy MINDIG meglőttem a tankom HP-jának a másfélszeresét!
Tegnap fizettem elő egy hónapra,lehet ez a baj.
De azért akadna a torkán a köcsög WG-s nek az a falat amit az én énzemből zabál a jó k.va anyját!
Bocs de ez kikívánkozott...
-
Angelus1991ster #373188 Nanemá XD még a mezei hangmódokhoz is? :P
Zoomhoz, páncélátütésjelző célzókhoz, GambitEr fasza panelekhez is ? :P
Erre tudnak figyelni a szaros aimbot rinya miatt. De arra nem, hogy egy nyüves free camera módot meg egy cinematic editort beleszüljenek a játékba. -
yossarianHUN #373187 Meg lesznek regulázva a modok
Dióhéjban: speciális kulcsok kellenek majd a modkészítéshez, amit csak azok a modok fognak megkapni, amiket a WG előzőleg megvizsgál és jóváhagy. -
Angelus1991ster #373186 Mi van ma? Mindenki Matyizik? -
ilsalon #373185 És tényleg. Matyi már lassan egy hete nem volt. :-) -
bekescsaba #373184 Érdekes ez a 3-as tier. Ugye BT7 artyval kell farmoljak a kis accomon.
20 meccsből 1 tier 3-as, 15 meg Tier 5-ös, a maradék tier 4-es. -
walert #373183 Ezért kár új patchet kiadni. Minden picni javítással új patchet dobnak ki manapság?
Biztosan a konkurencia szorongatja stormék tökeit.
-
András77 #373182 9.15 fizika
Fejlesztik a fizikát kicsit. Mondjuk az nekem most a halálom, hogy nekimegyek valaminek és szó szerint odaragad a tank és nem lehet például a ház falán elcsúsztatni az orrát. Ezt megoldja a 9.15 állítólag meg még pár másik dolgot is. -
Lokker #373181 szerintem jó tank az m103 -
zsupeti #373180 Full stocként is használhatóbb az M103 mint a T32 feltápolva,persze csak a második ágyútól fog igazán élni.
Az első pár csatám baromira jól sikerült vele,aztán jött a szokásos kihal körülötted mindenki és ott állsz letolt gatyában az ellen előtt egyedül.
Vagy a böhöm arty kivesz 1 lövésből és máris a garázsban találod magad.
Ami meglepő,h sokkal mozgékonyabb alapon mint az elődje.Ha teheted menj szakaszban mert én egyedül húzom,ami meg is látszik a statomon.
Páncél meg ebben a tierben már szinte csak random,mert ha nem előveszik a goldot gondolkodás nélkül. -
Kronos79 #373179 Akkor innen volt ismerős. Rémlett, hogy hasonlót láttam, csak nem tudtam hol. -
yossarianHUN #373178 Nem, az E5 teste jóval erősebb. -
bekescsaba #373177 Olvastam az M103 ról írt elemzést a wot infón, hát én nem tapasztaltam azt a vékony frontpáncélt. -
asolyom #373176 Négyen lőttünk 1000 felett, de ennyi nullással ez is kevés volt. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #373175 most azzal szívok, hogy a T32 folyamatosan testbe vezeti a torony lepattanókat.
Azért nyugtassatok meg, hogy az m103 jobb lesz. Apropó, annak a T110E5 az aláváza? Nekem anno kimaradt az életemből (hála istennek, mert így nem lenne T34-em).
-
bekescsaba #373174 nem aza durva, hanem a 400-as látótáv.
Ezt meg fogom venni. -
lexlutor #373173 a legutobbi patchben, amikor kivettek a t1bol a fejleszteseket, mert az akkor meg bonyolult a kezdoknek (?????????) a wg szerint. -
Most van a játékban 5 pályánál több?
Himmelsdorfon tornyozok T34-el, szembe a lézerágyús ST-1 és T-10, folyamatosan fölé lövök, ők meg az utca végéről a kupakom és a lövegpajzsom között lazán kiütnek 3 lövésből.....ki érti ezt
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.04.20. 17:53:46