banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    "akkor a Wg nálad tökéletesen egyensúlyozta azt a tankot, mivel a cél 50% minden tanknál. "

Egyensúlyoz? Mire gondolsz egyébként? Ne egyensúlyozzon semmit, ha kérhetném, hanem nem csinálja meg végre, hogy tényleg tiszta RNG alapján válogat ki 30 játékost és maximum a tank arányokat (ne legyen egyik oldalon szinte az összes med vagy nehéz stb) állítja be úgy, hogy kicserél pár tankot a két oldal között. Egy ilyen rendszerben nagyon ritka lenne az olyan helyzet, amikor az egyik csapat valami félelmetesen buta játékosokból áll, akik nemhogy a győzelemre törekednének, de mindent elkövetnek azért, hogy veszítsen a csapat (csak a legutolsó TVP csatámra gondolok, amikor a megmaradt 1 darab ellenfelet támadtam jobbról és gondoltam, hogy a csapattársam majd balról kimozdul, aki félelmében még talán maga alá is piszkított, mert nem mert fedezékből kijönni, az ellen több lövés volt, egyedül nem bírtam vele és persze, hogy nem jött ki a csapattársam, lehet, hogy nem ítélte meg biztonságosnak a helyzetet, utána persze ő is megdöglött és buktuk a csatát).

Szóval én eléggé képmutatónak tartom azokat, akik osztják a hippi hegyibeszédet, a béke mindenkinek meg legyen nyugalom meg szeressük egymást, a játékot a WG-t meg a buta csapattársakat is.

Emberek esetében nyilván nem lehet mindent 100%-ra kijelenteni, kivételek mindig vannak, de nagy része szerintem simán hazudik és képmutató azoknak, akik a hippi szeressük egymást gyerekek hegyibeszédet hirdetik. Ugyanúgy felb.ssza az agyukat, ha ilyen semmitérő csapattársak miatt nem sikerül már sokadjára a duplázás, ha a reserve-t szinte feleslegesen aktiválták mert folyamatos bukók és gyenge xp-t hozó csaták stb. Nem a 0-1-2-3-4:15 csatákra gondolok egyébként elsősorban, mert azokban nincs mit tenni, bukni fogjuk, de vannak csaták, ahol nyerhetnénk, ha a legminimálisabb mértékben odaraknák magukat ezek a paraziták (mert nincs erre jobb szó, amikor valaki mindig a csapatra hagyja a munka nehezet és ő maga meg mondjuk azonnal elpusztul, ahogy felspotolják és a többi hasonló "nagy" játékosokra gondolok).