banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Így néz ki, amikor valaki elkezdi használni a reserve-t

Összesen Összes 24 óra 7 nap 30 nap
    Győzelmek 54,72% 40,74% 50,29% 52,08%

Nagyrészt TVP-vel megyek az utolsó 7 napban, amivel 115 csata után 50% a WR-em, az 5-6 reserve szépen betett neki.

Amúgy azért kezdtem el számolni, mert már gyanús volt pár reserve után, hogy milyen mocskos szemét csatáim vannak reserve aktiválása után. Ugye olyankor ráadásul figyelem az eredményt jobban, mert dupla xp meg dupla legénységi xp, több tanknál pont a hiányzó pár ezer xp vagy pár % legénységi xp kritikus fejlesztése miatt kapcsoltam be.

A mai reserve eredményem szintén nagyon jó lett 5/15, azaz 33%. Lejárt a reserve és 3/3, jó csak három csata, de hova lettek hirtelen az agyhalott és iszonyatosan buta és retardált játékosok, akikkel addig egy csapatban küzdöttem 15 csata során?

Nyilván a nagyon okosok legyintenek, hogy RNG, de ez nevetséges komolyan mondom, ami folyik. Ha egy RNG így működik, akkor seggen kéne vágni a fejlesztőjét szöges léccel, hogy megérezze.