banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Sorry, de ha te vállalkoznál egy témában, akkor te jótékonykodásból, vagy a pénzért dolgoznál?

Véleményem szerint több millió embert szolgálnak ki. Mindenki döntse el magában jól, vagy rosszul. Nem kötelező ezt a játékot játszani, nem az átkosban élünk, ahol egyféle halkonzerv volt a polcon. Valószínűleg a több millió emberből nem mindenki mazohista és csak szopásnak éli meg játékot, hiszen, akkor nem játszana.

Ha végiggondolom, akkor másik játékon is bosszankodtam ennyit, sőt még többet is. Viszont volt olyan játék, ami kevesebb tartalmat adott, mint ez. Sose felejtem el a 2000-es évet, amikor CS országos bajnokságon azért kaptam/kaptunk ki a döntőben, mert egy grafikai bug miatt az ellenfél látszólag másik irányba nézett. Nyugodtan rámentem, majd kullogtunk is haza a második helyet érő plecsnivel. :-)