banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Tegnap randomban kijátszottam magam, majd beleolvastam a közösbe, mármint az általános chatbe. Tele volt írva a mező rengeteg játékostól, akik mint a manipulációról beszéltek. Alacsony WR-t és vesztes szériát emlegettek a MM manipulálása és az RNG befolyásolása révén.

Namost ok, ez nem új dolog. Emellett azonban, amit számomra először olvastam, hogy a prémium tankosok voltak az inzultus középpontjában. több különböző játékos azt írta, hogy addig szivatja a játék a felhasználókat, amíg azok prémtankot nem vesznek. Emellett több olyan kontextusban volt manipulációval illetve a WG, melynek kedvezményezettjei a prémtankosok voltak. Utána már idegen forumokon ugyanez köszönt vissza. Ez nekem új. Mi lehet e hátterében ?

Szokásos elégedetlenség lenne? Rossz az új premlight és így vesznek eleget? Lehet a szokványos valós tartalmat nélkülöző konteókon kívül más tartalmat elképzelni eme vád okán ? Ok a prémtankok közül számos buffolva volt, főleg 8-asok és tervbe is lesznek véve újabbak, de egy prém tank eleve rosszabb az adott tierbeli társainál egy dolgoban, ebbe nem gondolnak bele ?

Többen írták már, hogy a prémtankosok előnyben vannak, most nem Az előbbi vitát folytatva , de YosBarát is említette volt egy alkalommal, prém tankokhoz -hez kapcsolódva szintén miszerint „eközben kaviárt eszem” és gazdagsággal kapcsolatos társításokat tett. Nem értem azt, hogy az emberek egy része, azt képzeli, hogy a prémtankosoknak fenékig tejfel, mert az RNG segíti őket ? Most, ha nekem prém tankom van, akkor az RNG másokkal szemben előnyhöz juttat ? Mennyi prémtank kell ehhez ?

Igazából a kérdés lényege, hogy ez egy újfajta konteohullám amire rájátszik a 15 prémtank buffja vagy valós tartalmat takarna ? Pl a prémtankokat túl OP-nek érzitek és aki standard ezekkel megy, az hosszútávon jobb WR-t eredményezne és ez unfair pl ? Mit gondoltok?