banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Ma megláttam a 7végi elvileg GF eventeket és habár lehet meglepő, de eléggé elkedvetlenítve láttam, hogy bizony a tavalyihoz képest kevesebb misszió (gyakorlatilag semmi) van programban. Emellett -már ha ez nem lenne elég - a crew bónusz követelmény szintjét is felvitték. Erre egyetlen hozzászólásban reagáltam. Nem lehet elmondani a véleményem ? Az, hogy nem tartom helyesnek, ha egyre kevesebb ösztönzést kap a játékosállomány !?

Nem írtam irreálisan sok smilyt úgy érzem. Többet nem foglalkozok ezzel. Szerintem ennyi éppen elég volt. Mindenképpen szeretném elmondani, hogy egy topicgazdának a titulusával magábanfoglaltatik a játékot ért kritikai észrevételek helyes tolerálása is, ahelyett hogy inkább ennek ellenkező irányába menne el. Szerintem erről sem kell többet foglalkoznom.