banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• walert
    Igazság szerint T5 tank maratont vártam, ami tavaly volt és éppen a Toldit, hisz új tankról van szó, ami nem éppen OP, szóval éppen beleillik a korábbi tank maratonokba és ezzel egyidőben a prémium shopban való megjelenését is jogosnak tartottam volna.

Nem értem, hogy mi ez a best5-re kapsz már csak XP bónuszt. Nem elég már, hogy rég nincsen minden csatára, hanem legjobb 10-be kell bekerülni? Amit azért a noob társak mellett sem éppen lehetetlen küldetés, de már a legjobb 5 kell !?

Nem lesz prémtank leárazva, ezt nem tartom problémának, mert ugye most van egy rakás 8-as ultimate csomagban a kicsiket meg vegyék meg máskor akár. Nem kell minden gyermeknap alkalmával az összes prémet leárazni, de azért a Turán & egy tank maraton jöhetett volna már igazán !