A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #372008 Milyen néven szerepelsz a wotinfón?
Jacktor nem részrehajló, amikor moderál. Ha elmérgesedik a vita, vagy trollkodik valaki, hamar kirakja a fórumról a delikvenseket. Én klántársa voltam évekig a VTEPS-ben, most is a VTEP5-ben, de engem is figyelmeztetett már.
Dodge-ot, aki elemzéseket írt, segítőkészen válaszolgatott az értelmes kérdésekre, kibannolta a fórumról, mert széttrollkodta az arty topic-ot.
Mercenary jó játékos, így tudja, hogy a páncélnál többet ér a mozgékonyság; én is így gondolom. Nem azért, mert a "haveri körhöz" tartozom, hanem mert ez a tapasztalatom. De ez megint ízlés kérdése, bárki szeretheti a lassú, páncélozott tankokat, ettől még nem lesz troll.
Az 1300 átlagsebzés teljesen átlagos az FCM-mel. A "jó" szint 1525 sebzéstől kezdődik, az unikum pedig 1900-tól. Neked is más a megfelelő sebzés, és Mercenary-nak is, nincs ezzel baj.