A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #372005 Ez igaz, esetleg próbáld ki azt, hogy a hetzer felé veszed az irányt. A hetzer-nek borzalmas a látótávja, tehát ott majdnem mindegy, hogy van-e rajta bino vagy nincs, a kamo álca az csak 100e, az viszont hasznos lehet rajta. Na, a lényeg, a hetzeren a troll ágyú közelharcban szépen tud aprítani, sok tankot 1 lövéssel kiszed. Nagyon gyorsan forog tehát nem kell félni vele bemenni a sűrűjébe, nem tudnak körbe futni, meg ahogy mondtam a látótáv pocsék, nem is érdemes messziről lövöldözni csak akkor ha valaki spotol neked, ha nincs spot, akkor meg mehetsz vele aprítani, abban jó igazán. Némi gyakorlattal viszont a hetzer is már jól hozza a kreditet és mivel közelharcolsz vele, megpróbálhatod elérni a binot.
Illetve még egy jó tanács, a hetzer már tier4 tank, tehát aktiválhatod az IM a TD vonalra. Nem ad sokat, de szerintem elég sok küldetést meg tudsz csinálni és az ad plusz kreditet. Ha nem sikerül a másodlagos része, akkor meg javítsd (sok küldetésnél csak a másodlagos ad kreditet).
Az IM segítségével hamar össze lehet szedni szép összeget.
Ha meg eljutsz a tier5 stughoz és fullosra fejleszted, akkor az nagyon szépen tudja termelni a kreditet, 8-10e körül csatánként nettóban prémium előfizetés nélkül simán elérhető.
Userx2: jó tudni, mert lassan elfogy az akciósan vett kis eü meg javító készletem. Remélem lesz leárazás mostanában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.07. 14:56:52