A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weoczeiagoston #371997 Bocs, hogy egy nappal később válaszolok, de kevés időm akad gép elé kerülni. Hun_Mercenary kötekedett egyébként prém harckocsik topicba. Aki nem fúj vele egy követ, az mind troll. a páncélozott tankok meg mind botok és csak papírokkal lehet vinni, mint Mucc vagy Patton KR. 1300 avgdmg nem is jó neki. Igazából wotinfó az Jackoré, akinek a haveri köre kedvük szerint szétokádja inzultusokkal teli marhaságokkal azt a fórumot és ezt engedik, de ugye ha védekezik az ember, azt már nem. Mindegy amúgy
Én nem égek le, szerencsére 10 csatánként, így sok főleg stock tankon a tűzoltó helyett a nagy csomag van, de azt vettem észre, hogy a legtöbbször már akkor gyújtanak csak ki, amikor már mindegy a csata végén 5-en rámzúdúlva
Az, hogy jobb-e a pótkaja a holnapi leárazás után tudom meg vagy sem. Lehet hogy nem is lesz akciós. Mikor teszik ki, hogy mi lesz kedvezményes? Nagyon várom már