A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #371906 Én úgy emlékszem, hogy azidő tájt az arty pontosságát csökkentették le jelentősen, mert az tényleg zavaró volt, hogy szinte minden arty lövés holtbiztosan talált. És ez eléggé frusztráló volt mindenki másnak.
Akkor én még nem artiztam, csak emlékszem arra a nagy sóhaj dömpingre, megkönnyebbülésre ami ezt a húzást követte.
Az egyéb löveg pontosságokat meg olyan nagyon nem matatták, egy kis szóráskép módosítás volt talán tavaly, de akik utána számoltak, mértek azok szerint sem volt olyan jelentős.
Az egyes tankok pontosság értékeit meg folyamatosan balanszolják időközönként, de azt elfogadtuk, amikor rányomtunk a játék feltételek elfogadása gombra.
És ezek a balanszolások azért annyira nem jelentősek. Tizedekről beszélünk, a löveg fő karakterisztikája nem módosul.
Egy troll ágyúból nem lesz sniper egyik napról a másikra, és fordítva sem történik ilyen.
Úgyhogy a nosztalgia lehet az, ami megszépíti a hőskori emlékeket.