banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kotomicuki
    Mindehhez tedd hozzá, hogy a 7.5-ben (addig biztosan) megtapasztaltad, hogy mentek a lövéseid, majd ehhez hozzáméred a mostani állapotot... - és EZ az égbekiáltó különbség a 2 wot között (ha a HE lőszert és a többit el is hagyjuk most), EZ az, ami annyira zavaró: hajdanán mindenkinek, egyformán játszható volt a wot és tényleg az egyéni képességeken múlott az eredmény, míg most egy besorolás dönti ezt el, ami ellen nem tudsz semmit sem tenni.

Hiába csinálnám uú, mint régen, az 1,5 XP-s (szorzók nélküli) csatákban, egyszerűen nem enged találni, se sebezni azokban a csatákban a wot....
    Régen naponta volt 6 kill-es csatám (igaz, volt, hogy 50 csatát is lejátszottam, mert élveztem őket), ma félévente sem -> nyilván, ennyit felejtettem... (irónia)

Olyan nagy bajom nem volna azzal, ha a "gyengébbeket" egy kicsit segítené a játék - ez akkor is igazságtalan volna - , DE legalább a saját képességeimet nem rontsa le, hogy az úgy beleférhessen az általa meghatározott, nagy átlagba!