banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Én nem tudom nálad mi van, de én a 14k csatámnak legalább a 60%-át prémmel toltam. A WR 55% és ennyi egy jó ideje. Van, hogy kicsit alá megy és van, hogy kicsit fölé. Egész százalékokat viszont nem ugrál. Csak szólóban nyomom, max csata alatt fogadok el felkérést.

A mellé megy a lövésre. Először is talán volt egy szórás nerf. Nem tudom számít-e, de esetleg talán.
    Észrevettem én is, hogy 200m felett elég nagy mázli kell hozzá, hogy két egymást követő lövésemből mindkettő odamenjen, ahová gondolom. Vannak alkalmak, amikor egy sem megy az általam kiválasztott pontra. Kupolát lőni pedig teljesen lehetetlen. Ezek megoldásaként inkább közelebb megyek és biztosabban találok, vagy nem sniperkodok nagy szórású ágyúval szerelt tankokkal.
    Artyk randomságáról pedig felesleges vitatkozni. A "hatalmas" célkörben bárhol becsapódhat a skuló. Vagy szerencséd van, vagy nincs. Engem jobban zavar, hogy a felgyorsított csaták miatt ha ötöt tudok lőni, akkor az már egy jó csata volt. Pláne, hogy T6-os artyval az 5 lövéssel sem igen lehet összehozni a sebezz 1,5k-t nehéztankokba küldit.