banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "mivel magyarázható, hogy a 7.5-ben pl. az 55%-os wr-ért hajtottam, míg most az 50-et sem érem el" - Ezt miért tőlünk kérdezed? Nekem per pillanat 54,67 a WR-em, és ha megnézed a görbét, kisebb ficergésekkel szépen, egyenesen növekszik. A hiba az ön készülékében van. (Ja nem, tudom, téged kinéztek maguknak:)

"Miért látom, ha arty-zom, akkor eléggé félreérthetetlenül, hogy 5-8 csatánként adja az amúgy általános "semmit sem találsz el ÉS semmit sem sebzel-t" után a "bármit eltalálsz és még sebzed is-t" - Ezt is megbeszéltük már párszor, azért, mert az arty rendeltetésénél fogva felnagyított, szélsőséges RNG értékekkel dolgozik (pont azért, hogy kiküszöbölje a használója minimális játéktudásából adódó negatív élményeket), a szélsőséges RNG értékeknek meg az a legfontosabb ismertetőjegye, hogy szélsőségesek. Azaz néha úgy tűnik, hogy mindent bead, néha meg úgy, hogy semmit. Érted, egy vérvörös tomátó akkor is jól jár, ha az RNG hullámok dobálják, mert ha a képességeire kéne hagyatkoznia, már rég a víz alatt lenne.

"Nekem miért hármasával adja a melléket, ha olyanja van éppen, miközben az alfa-teszter meg szentül állítja, hogy neki max. egy-egyet ad be, azt is ritkán" - Ezekről van bármilyen, értékelhető statisztikád? Mert ez így levegőbe beszélés.