A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #371872 Mint írtam: az egy-két hónap prémium nem tétel, hogy ebben a témában "előbbre" léphess.
ilsalon #371859:
Nagy kár, hogy a wg (meg most már a többi is) eléggé tág teret hagy a "teóriáknak" - de, ahogy anno a páncélmizériát is kezelték, amikor a tények kezdtek előtünedezni..., és ez még nem is volt olyan "nagy" dolog!
De, ha nincsen hátsó, a szerveren történő manipulálás (akár már a csapat összeállításában is), akkor mivel magyarázható, hogy a 7.5-ben pl. az 55%-os wr-ért hajtottam, míg most az 50-et sem érem el (most csak azért vok 50% fölött, mert a csatáim nagy részét "régen" játszottam le)?!
Miért látom, ha arty-zom, akkor eléggé félreérthetetlenül, hogy 5-8 csatánként adja az amúgy általános "semmit sem találsz el ÉS semmit sem sebzel-t" után a "bármit eltalálsz és még sebzed is-t" (szinte tökéletes inverze egymásnak a kettő "mód") - nagyjából ez érhető tetten a többi osztálynál is (míg a 7.5-ben még csak az első variáns létezett: ahogy lőttél, úgy jöttek az eredményeid, nem volt mellé sorozat, vagy ebben a csatában nem sebezhetsz)?!
Nekem miért hármasával adja a melléket, ha olyanja van éppen, miközben az alfa-teszter meg szentül állítja, hogy neki max. egy-egyet ad be, azt is ritkán (és szerinte nincs semmiféle manipulálás a háttérben, tehát bárki másnak is ennyit kell(ene) kapnia)?!