banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Riggerek mesterfokon. Eleve gyanús volt, hogy miért jön ebbe az irányba a T69 hiszen ott voltam én is meg a WTE100 . Jó, ok, jöhet erre magától is, de mindketten spotolva voltunk, nem hiszem, hogy normális körülmények között egy T69 nekimegy egy ferdinek meg egy WTE100-nak, amikor ráadásul a városban küzdöttek a csapattársai életre-halálra, közelebb voltak hozzá és ott például hátba kaphatta volna egy tárral a csapattársaimat, de elment mellettük, akkor láttam már, hogy felém jön egyenes vonalban, ahogy kell.

A megoldás lejjebb olvasható. Próbáltam leláncolni, de nem sikerült és bár kitárazott rám, több lövés is pattant. Azt tudtam csak csinálni, hogy háttal nekinyomtam a falnak és nem tudott elmenni. Mondom, a WTE kiszedi majd könnyen, de egy tiger2 is jött segíteni. Mi gond lehet?

Hm. A WTE100 nemhogy segített volna, hanem beállt keresztbe a tiger2 elé, hogy az ne jusson lövés pozícióba. A t69 kiszedett és utána a wte még direkt úgy állt be, hogy őt is tudta lőni.

Csata után ráírtam kedvesen, hogy mi volt mégis ez és kiderült, hogy két rigger söpredékkel van dolgom, úgy tippre a T28HTC MT-15 volt a feladat a T69-nek.

mrkts (9:31:50) go to hell f*** cz retard
    capinooCZ (9:34:33) T69 needed mission
    capinooCZ (9:34:40) tak sorry

Amire nem jöttem rá, hogy ezek hogyan kommunikáltak, mert nem egy klánból voltak. Lehet, hogy pont olyan szerencséjük volt, hogy egymás ellen berakta őket és TS-en beszéltek. Tényleg nem tudom, honnan tudta a WTE100, érdekes ez a része. CZ agyas nyomi volt mindkettő. A chat-et visszanéztem, de nem írtak egymásnak ott semmit.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.06. 10:49:20