A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #371847 Amit én nem hiszek most L, hogy aktiváltam két reserve-t +100% xp és legénységi xp 2 órára. Mivel ahogy írod rapid csaták vannak, sikerült 14 csatát letolnom a TVP-vel és a Ferdi-vel. 3 győzelem !? De tényleg a legsötétebb primitív barlanglakók voltak sorozatban, állandóan riportolással fenyegettek, mert nem rohamozok velük, de ők ott döglöttek halomra pillanatok alatt, lödköstek, tékáztak, az egyik be is kékült mert a tvp-be belelőtt 3x arany lőszerrel (természetesen) mert nem akartam kirohamozni egy addig fel nem spotolt tortoise elé, aminek sejtettem a helyét, mert Abbey pályán olyan sok helyre nem bújhat el TD bázist védeni.(ő megtette, hogy kirohant miután bekékült rajtam és egy szempillantás alatt kipurcant, de azért is én voltam a hibás). Hihetetlen, tényleg.
Lement a 2 reserve, tolom most kb 1,5 órája és 6 győzelem, 3 vereség. Teljesen, radikálisan megváltozott a csapatok összetétele. Ugyanazokkal a tankokkal megyek felváltva. Na erre varrjon gombot valaki. Nem hiszem el, ha nem velem történik, komolyan mondom. Az sem a megoldás, hogy a retardok elmentek aludni, mert ahogy lement a reserve véget ért a szenvedésem már a következő csatában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.05. 23:12:39