banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Most nagyon megfogtál,de én egy szóval sem mondtam hogy unicum csatákat megyek mostanában.Csak azt állítottam hogy ha beleőltem volna pénzt és időt akár unicum statom is lehetne.
    Kiemelted a legutolsó 132 csatámat és azt hasonlítottad a tiedhez.De azt meg se nézted mikkel és milyen körülmények között játszottam le.
    A 132-ből
    -31 T28Proto összes csatám vele 37 tehát még stock a lelkem és nem hiszem hogy egy stockkal jó statokat lehetne hozni
    -27 FV4202P igaz 3 skilles legénység ül benne de kegyetlen szar csapatársakkal áld meg vele az MM sajnos lassú és könnyen átlőhető nem is igazán tetszik
    -17 T34-2 1 skilles legénység nem igazán jön be nekem főleg hogy egy tetves lövésért fél óráig kell fészkelődni a jó lövegsüllyedés miatt egy 7-es light megeszi reggelire minden lövés visz valamit a Cent 1-7/1-hez tudom hasonlítani.
    -14 13-90 össz csatám vele 29 tehát még a 13-75 ágyújával szopok persze így lehet vele jó wn8-at termelni.