A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weoczeiagoston #371764 A 17 m-ert észre sem veszem. Egy tank kb 4-5 m, ez kb 3 tank hossznyit jelent, ez ilyen hatalmas pályán csekélység.
Igazából tűzoltó helyett tenném fel egyébként is, szóval a kérdés valójában az, jobban teljesítek-e pótkajával ? Ha konstans felteszem és leégek ez is beleszámít.
Én az FCM-mel a látótávnál semmit sem vettem észre optikával, periszkóppal és enélkül sem. Mintha bugos lenne a játék. Elvileg az FCM a legmesszebb lát T8-ban, de ha teszek fel periszkópot semmivel sem látok el messzebbre. Ott ülök a bokorban, nézem a bolyt és az éppen harcoló ellenség egy része a látótávomban van és látom, erre elmozdulok, leesik a periszkóp és ugyanaddig látok el. De máskor is, ha a periszkóp hatása 5 sec után aktiválódik sosem látok messzebbre, de távcsővel sem. Nem értem ez miért lehet.